• Stránka 1 z 1
[Splneni podminek] JailBreak / J4N1
Zdravím, rád by som si opäť požiadal o adminské právomoci na JailBreak serveroch.
Nick v hre : J4N1
Nick na fóre : J4N1
Profil na fóre : j4n1-u693.html
Steam nick : jNk-
Steam ID : STEAM_0:0:1722790
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=806616
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
Niečo z pred 5 rokov by sa našlo, vtedy som sa ešte akosi obíjal nad pravidlami tohto módu. Ale ináč nič vážne.
Niečo o sebe :
Ako som spomínal 20 rokov, študent na TUKE (momentálne nastupujem do 1. ročníka), venujem sa hlavne mojej priateľke, futbalu, menším akciám s kamarátmi, škole a potom ak zvýši čas, tak ten venujem gamingu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Už nechcem byť ako obyčajný hráč, ktorý sa môže len prizerať. Chcem počas svojho pôsobenia na serveroch dozerať na poriadok aby sa hralo lepšie mne, tak aj ostatným, ktorí budú na serveri v mojej prítomnosti.
Vďaka za prečítanie a zváženie mojej žiadosti, očakávam skoré vyjadrenie a ostávam s pozdravom
Nick v hre : J4N1
Nick na fóre : J4N1
Profil na fóre : j4n1-u693.html
Steam nick : jNk-
Steam ID : STEAM_0:0:1722790
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=806616
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
Niečo z pred 5 rokov by sa našlo, vtedy som sa ešte akosi obíjal nad pravidlami tohto módu. Ale ináč nič vážne.
Niečo o sebe :
Ako som spomínal 20 rokov, študent na TUKE (momentálne nastupujem do 1. ročníka), venujem sa hlavne mojej priateľke, futbalu, menším akciám s kamarátmi, škole a potom ak zvýši čas, tak ten venujem gamingu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Už nechcem byť ako obyčajný hráč, ktorý sa môže len prizerať. Chcem počas svojho pôsobenia na serveroch dozerať na poriadok aby sa hralo lepšie mne, tak aj ostatným, ktorí budú na serveri v mojej prítomnosti.
Vďaka za prečítanie a zváženie mojej žiadosti, očakávam skoré vyjadrenie a ostávam s pozdravom
Since 2011...
-
J4N1 - Amatér
[Splneni podminek] JailBreak / J4N1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak / J4N1
Ahoj,
zaujimal by ma dovod tvojho odchodu (zrusenia) - preco si sa nechal odobrat
zaujimal by ma dovod tvojho odchodu (zrusenia) - preco si sa nechal odobrat
-
Roxtedy - Mistr
Zdravím,
no hlavným dôvodom bolo to, že už som nemal čas na gaming, moja aktivita klesala a klesala až dosiahla 0%. Som vedel, že tak skoro sa k hraniu ani nedostanem tak som si nechal radšej odobrať práva sám ako keby som mal stále riešiť kedy zase začneš hrať a bla bla. Ale teraz som ready predsa na intráku budem mať kopec času
. A ak si dobre spomínam tak som uľahčil jednému nemenovanému server adminovi prácu, pretože ho strašne sralo, že som si nechal odobrať práva pred tým, z jeho sekcie a nechal som si iba Jailbreaky. Dúfam, že nemá žiadne predsudky lebo bol som dobrý admin, nepamätám si, žeby som dal niekedy zlý ban alebo žeby som vystrájal na serveroch a musel to niekto riešiť.
no hlavným dôvodom bolo to, že už som nemal čas na gaming, moja aktivita klesala a klesala až dosiahla 0%. Som vedel, že tak skoro sa k hraniu ani nedostanem tak som si nechal radšej odobrať práva sám ako keby som mal stále riešiť kedy zase začneš hrať a bla bla. Ale teraz som ready predsa na intráku budem mať kopec času

Since 2011...
-
J4N1 - Amatér
Projev trosku snahy, udelej nejaka nahlaseni v PP a pohneme se dal.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Splneni podminek] JailBreak / J4N1
Rád by som, ale nebude to možné keďže asi 3 roky dozadu mám problém s natáčaním. Vždy keď dám nahrávať tak po 5 sekundách mám neskutočné fps dropy pri ktorých sa nedá hrať a demá sú nepoužiteľné.
Since 2011...
-
J4N1 - Amatér
Zkus to prokonzultovat s nejakym sikovnym supportem. Bez moznosti nataceni dema ti prava dat nemuzeme.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Pozri ako ja natočiť krátke demo môžem, ak by na serveri mal niekto SH, AB (ľahko preukázateľné cheaty/skripty), ale žeby som mal točiť celú mapu a čakať kým niekto niečo neporuší, tak to by mi dovtedy ten notebook asi vybuchol
Ale pohode napísal som si do rád a návodov možno sa to niekomu podarí spraviť.

Since 2011...
-
J4N1 - Amatér
Problém spravený. Veľká vďaka GSHeaDSpY-ovi
Niečo sa teda posnažím nahlásiť.

Since 2011...
-
J4N1 - Amatér
• Stránka 1 z 1