• Stránka 1 z 1
[pc]Mikrofon přenáší vše co slyším
Zdar, mám tu jeden problém.
Spočívá to v tom, že mi mikrofon přenáší všechno co slyším a zároveň i to co řikám. Když si s někým volám na TS, tak kromě mě prostě slyší i sám sebe společně se zvuky ze hry atd.
Jde to slyšet i když si ve hře dám test mikrofonu. Je ale divné, že když si u něj ve Windows zaškrtnu Poslouchat toto zařízení, tak tam žádná ozvěna není, prostě tam slyším opravdu jen to, co mikrofon přenáší.
Spočívá to v tom, že mi mikrofon přenáší všechno co slyším a zároveň i to co řikám. Když si s někým volám na TS, tak kromě mě prostě slyší i sám sebe společně se zvuky ze hry atd.
Jde to slyšet i když si ve hře dám test mikrofonu. Je ale divné, že když si u něj ve Windows zaškrtnu Poslouchat toto zařízení, tak tam žádná ozvěna není, prostě tam slyším opravdu jen to, co mikrofon přenáší.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
[pc]Mikrofon přenáší vše co slyším
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mikrofon přenáší vše co slyším
Zdravím.
Jdi do kolonky Start - Vyhledávání - Zvuk - Komunikace - Ztlumit všechny ostatní zvuky
Jdi do kolonky Start - Vyhledávání - Zvuk - Komunikace - Ztlumit všechny ostatní zvuky

-
Taygete - Mistr Yoda
To už nastavené mám. Ale zkoušel jsem to tam pro jistotu dát znovu a bez výsledku.
Když si prostě dám na teamspeaku test mikrofonu, nebo i v csku když si ho dám a něco pustím, tak to jde slyšet v tom mikrofonu jako kdybych měl reproduktory i přesto, že mám sluchátka (konkrétně SONY MDR ZX-100). Test se samozřejmě nemýlí a tohle se děje i mimo něj.
Není to tím že bych sluchátka měl hlasitě, zkoušel jsem je dát na druhý konec místnosti a výsledek stejný
Zkoušel jsem taky u těch sluchátek Zakázat všechna rozšíření ve windows a bez výsledku.
Přitom mě ale udivilo tohle, i přesto, že je mám jen v zeleném jacku (přes takovou tu prodlužku, která má na jednom konci vstup a na druhém výstup).
Když si prostě dám na teamspeaku test mikrofonu, nebo i v csku když si ho dám a něco pustím, tak to jde slyšet v tom mikrofonu jako kdybych měl reproduktory i přesto, že mám sluchátka (konkrétně SONY MDR ZX-100). Test se samozřejmě nemýlí a tohle se děje i mimo něj.
Není to tím že bych sluchátka měl hlasitě, zkoušel jsem je dát na druhý konec místnosti a výsledek stejný

Zkoušel jsem taky u těch sluchátek Zakázat všechna rozšíření ve windows a bez výsledku.
Přitom mě ale udivilo tohle, i přesto, že je mám jen v zeleném jacku (přes takovou tu prodlužku, která má na jednom konci vstup a na druhém výstup).

-
Takže jsem učinil osudovné zjištění.
Úplně všechno, co slyším, se přenáší na teamspeak a to, co slyším na TS, jde do hry.
To, co ale slyším mimo TS, se do hry nepřenáší.
Úplně všechno, co slyším, se přenáší na teamspeak a to, co slyším na TS, jde do hry.
To, co ale slyším mimo TS, se do hry nepřenáší.

-
Ja osobne mám v nastaveniach pre mic od Realtecu:
- Potlačenie šumu
- Zrušenie akustickej ozveny
- vytvorenie lúča
Zrušenie akustickej ozveny rieši tvoj problém.
---------------------------------------------------------
Ilustračné snímky:
Zrušenie akustickej ozveny - vypnuté
https://ctrlv.cz/PrEY
Zrušenie akustickej ozveny - zapnuté
https://ctrlv.cz/D8Pa
- Potlačenie šumu
- Zrušenie akustickej ozveny
- vytvorenie lúča
Zrušenie akustickej ozveny rieši tvoj problém.
---------------------------------------------------------
Ilustračné snímky:
Zrušenie akustickej ozveny - vypnuté
https://ctrlv.cz/PrEY
Zrušenie akustickej ozveny - zapnuté
https://ctrlv.cz/D8Pa
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1