SIM karta

Příspěvekod Antic » 26 čer 2016, 21:35

Když mám novou SIM kartu a je tam ten 1.kredit tak půjde za to koupit VIP ?
Antic
Pokročilý
Pokročilý

SIM karta

od Rumcajz » 26 čer 2016, 21:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SIM karta

Příspěvekod zima » 27 čer 2016, 08:01

Tak kredit jak kredit. Podľa mňa ho môžeš minúť sám ako chceš. Otázne je len či dané číslo má povolené Premium SMS a ako tvoj operátor dané SMS spoplatňuje. Obe veci doriešiš priamo u operátora t.j. aktivovanie Premium SMS + info o cene.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod hiruki » 27 čer 2016, 22:08

zima píše:Tak kredit jak kredit. Podľa mňa ho môžeš minúť sám ako chceš. Otázne je len či dané číslo má povolené Premium SMS a ako tvoj operátor dané SMS spoplatňuje. Obe veci doriešiš priamo u operátora t.j. aktivovanie Premium SMS + info o cene.

To nie je uplne pravda. Niektori operatori davaju dvojnasobok kreditu a podobne a nechcu, aby si za to niekto kupoval Premium SMS, kde prijemca niekedy dostane aj 3/4 sumy. Na to by operator doplacal, lebo by si si mohol za 5eur dobit 10euro kreditu, potom poslat Premium SMS za 10 eur a prijemca by z toho dostal 7,5eura, teda viac ako si zaplatil.

Preto sa treba opytat operatora na konkretny balicek.
hiruki
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod zima » 28 čer 2016, 07:28

hiruki píše:
zima píše:Tak kredit jak kredit. Podľa mňa ho môžeš minúť sám ako chceš. Otázne je len či dané číslo má povolené Premium SMS a ako tvoj operátor dané SMS spoplatňuje. Obe veci doriešiš priamo u operátora t.j. aktivovanie Premium SMS + info o cene.

To nie je uplne pravda. Niektori operatori davaju dvojnasobok kreditu a podobne a nechcu, aby si za to niekto kupoval Premium SMS, kde prijemca niekedy dostane aj 3/4 sumy. Na to by operator doplacal, lebo by si si mohol za 5eur dobit 10euro kreditu, potom poslat Premium SMS za 10 eur a prijemca by z toho dostal 7,5eura, teda viac ako si zaplatil.

Preto sa treba opytat operatora na konkretny balicek.

Milí hiruki vidím, že si pozorne nečítal to čo som písal.

Čo sa napr. dvojnásobného "kreditu" týka napr. u Tesco mobile je jasné, že daný dvojnásobok sa nevťahuje na Premium SMS. Premium SMS ale môžeš poslať ! Mno a treba si uvedomiť, že kredit nie sú peniaze ! (a dvojnásobný kredit - je to len marketing, nik by ťa nedotoval !)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy