Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

Deathrun #info

Příspěvekod r3d0x » 19 bře 2016, 19:21

Prajem pekný večer,
Ako názov témy napovedá, mal by som pár dotazov na tento mod. Možno sa to tu už niekoľko krát opakovane riešilo no stále zrejme nedošlo k náprave. Začnem. Prvou vecou je že server deathrun #1 (neviem ako je na tom deathrun #2 tam som ešte nehral) má tendenciu pri veľkom počte hráčov alebo pri zmene mapy často padať. Čo viem, je to problém ktorý je tu už dlhšiu dobu kedže som zachytil pár rozhovorov od hráčov ktorý práve toto padanie už dávnejšie rozoberali. Podľa mňa je to hanba kedže gamesites je projekt rozsiahli a dovolím si tvrdiť že aj jeden s najväčších v dnešnej dobe, ale trpieť takýmto nedostatkom to veru na reputácií nepridá... Ďalšou vecou sú mapy. Na serveri je cca 10 máp ktoré sa stále točia dookola. Vážne? 10 máp? Potom sa nečudujte že hráči takmer stále bugujú pasce, HP, zbrane, textúry a neviem čo ešte, keď ich už nebavia tie mapy tak si hľadajú iné zábavky. To akože sa nenájde nikto kto by popridával nové mapy? Ak vedenie nestíha tak spravte nábor, určite sa nájde niekto kto by si to zobral na starosti, len si to treba priznať a nie hrať mŕtvych chrobákov a vyhovárať sa na blížiacu aktualizáciu servera ktorú sľubujete už dlhšiu dobu ... Ďalšou vecou sú pluginy. Vždy sa nájde hráč ktorý si neprišiel zahrať, ale kaziť hru svojim dementným správaním ostatným. Ale čo môžu v takomto prípade hráči robiť ? no nič, len trpieť a zahryznúť si do jazyka, a tý čo to už nevydržia sú v okamžiku na fóre za porušenie pravidiel=nadávky/vulgarizmus. Takže čo takto pridať plugin "/vote kick" ? Tiež by sa zišiel plugin "/mute" nakoľko nie všetkým je príjemné počúvať škriekajúce 10 ročné decko ktoré robí napriek a nedá si povedať aby s tým prestalo. Ďalší vhodný plugin by bol "High ping kicker" nakoľko ak sa v hre objaví hráč s vysokým pingom automaticky laguje celý server. Ďalší užitočný plugin je i "AFK kicker" ktorý by bol na tomto serveri asi najužitočnejší s dôvodu toho že pri neaktivite hráčov (nie jokera) zbytočne dlho čakajú hráči ktorý sú mŕtvy a majú záujem o hru. Hranica AFK kicku by mohla byť 30 sek s upozornením a hláškou typu napríklad "Ak nezačneš hrať do 10sek budeš vyhodený zo servera" ...
To by asi tak bolo všetko s pohľadu môjho a poniektorých hráčov. Neberte to prosím Vás v zlom, ale niektoré veci je skutočne treba napraviť ;)
"Aj nekonečné more má svoje brehy, bezbrehá je len ľudská hlúposť"
r3d0x
Pokročilý
Pokročilý

Deathrun #info

od Rumcajz » 19 bře 2016, 19:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deathrun #info

Příspěvekod TiberSeptim » 19 bře 2016, 22:53 VIP

Ahoj

1.) ak máš nejaký nápad na nové mapy neváhaj a napíš
2.) stým AFK pluginom by som nesuhlasil keďže si chcem odskočiť na WC a do 10 s ma to kickne to fakt ne :roll:
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod r3d0x » 22 bře 2016, 20:45

Prepáč, nehnevaj sa na mňa, rešpektujem tvoju odpoveď ale bol by som radšej, keby na toto reagoval nejaký skúsenejší admin alebo niekto s vedenia.

No a moja reakcia na tvoje "odpovede":
1. http://gamebanana.com/maps/cats/4992, myslím že je s čoho vyberať...
2. A to s tým AFK pluginom; Prečítaj si poriadne čo som napísal, prečítaj si kontext tej vety znovu...
r3d0x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod r3d0x » 27 čer 2016, 15:14

r3d0x píše:Prepáč, nehnevaj sa na mňa, rešpektujem tvoju odpoveď ale bol by som radšej, keby na toto reagoval nejaký skúsenejší admin alebo niekto s vedenia.

No a moja reakcia na tvoje "odpovede":
1. http://gamebanana.com/maps/cats/4992, myslím že je s čoho vyberať...
2. A to s tým AFK pluginom; Prečítaj si poriadne čo som napísal, prečítaj si kontext tej vety znovu...

Uplynuli takmer 4 mesiace a téma je bez odpovede, inak napísané odignorovaná. Keď sa jedná o dôležitejší problém ako len ten že niekto niekomu vynadal na serveri, to sa rieši hneď a je tu humbuk okolo toho dva týždne ale keď sa jedná o funkčnosť a stabilitu servera na to kašlete lebo to je vám fuk. Spýtam sa takto: Ste tu Vy pre hráčov a preto aby boli spokojný s hrateľnosťou a vyhoveli im ak je to možné, alebo hráči sú tu pre Vás len s tým že si zakúpia VIPko a ďalej kašleme na nich a ich problémy hlavne že sa sypú peniažky ?

PS: Porobte si poriadky na Deathrune lebo sa tam pravidlá porušujú jedna radosť. Admini majú zrejme dovolenku už dlhšiu dobu...
r3d0x
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Jump Servery