Iphone nebo Android?

Příspěvekod Rizek » 27 čer 2016, 19:17

Ahoj, co je podle Vás lepší Iphone nebo Apple? Teď mám android ale uvažuju o přechod na Iphone, co si mi o něm v jedné větě řeknete prosím? Chtěl bych Vaši radu :)
Řízek.
Rizek
Zkušený
Zkušený

Iphone nebo Android?

od Rumcajz » 27 čer 2016, 19:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Iphone nebo Android?

Příspěvekod SieurDesto » 27 čer 2016, 20:02 VIP

Rizek píše:Ahoj, co je podle Vás lepší Iphone nebo Apple?

??? Zřejmě si myslel android vs iOS - v tomto ti nikdo asi neporadí jednotně, je to síla zvyku a každé OS má něco do sebe. Tato otázka je spíš vhodná pro diskuzi ale jasnou radu že zrovna dané OS je lepší ti nikdo na 100% nemůže dát, já třeba nemám rád ani jedno :lol:
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod hiruki » 27 čer 2016, 22:46

Rizek píše:Ahoj, co je podle Vás lepší Iphone nebo Apple? Teď mám android ale uvažuju o přechod na Iphone, co si mi o něm v jedné větě řeknete prosím? Chtěl bych Vaši radu :)

Preco? (To je ta jedna veta)
U iPhone je to o tom, ze chces telefon a oni ti predaju telefon, ktory funguje. U Androidu si mozes vybrat, ale ako to u vyberu chodi, niektore su smejdy. Ale su tu aj najlepsie fotomobily za lepsiu cenu ako iPhone.
A niektori si kupuju iPhone, lebo tu znacku nema kazdy. Smejd Android kupis aj za 40eur a niekto nerozlisuje, ci je to smejd, ale pozera iba na system.
hiruki
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ThePacMan » 28 čer 2016, 02:02 VIP

ahoj,

v skratke ti vysvetlim, ktory system moze byt v com pre teba vyhodnejsi (je dost mozne, ze zmienim aj niektore veci, ktore uz boli mzienene vyssie ale zhrniem to vsetko do jedneho)

android (doporucujem) - vysoka moznost prisposobenia, sirsie portfolium zariadeni, vacsia volnost atd atd...

ios - nemas vo vybere zariadenia az taky chaos nakolko nemas az tak vela z coho vyberat a ked kupis, tak to proste slape, je to rychle a optimalizovane, ma to dost aplikacii nuz nevyhodou je, ze tam nemas skoro ziadnu volnost a za dost funkcii musis platit $$$$

vyber je na tebe, pokial by si si zvolil cestu androidu, tak sa mozeme pozriet aj na to, aky telefon by sa ti najviac hodil ;)
ThePacMan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod zima » 28 čer 2016, 07:41

Zase flame ako vyšitý. Mno a ešte otázka od základu zle postavená.

Keď sa má objektívne porovnávať tak sa musia presne stanoviť pravidlá a samozrejme nie je možné porovnávať hrušky s jablkami.

Keď ideme porovnávať operačný systém tak iOS vs Android.
Keď ideme porovnávať HW alebo tel. ako celok tak iPhone vs. Samsung (ASUS atd.) ale v rovnakej cenovej hladine !

Milý Rizek je potrebné aby si položil konkrétnu otázku inak ti nie je možné relevantne odpovedať !
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy