Všechno ostatní, co se jinde nehodí

alkohol 18+ :D

Příspěvekod andino » 25 kvě 2013, 08:36

Čaute.

Zaújima ma či ste aktívny alebo pasívny alkoholici alebo abstinenti.. ? Kombinovali ste už nejaký alkohol,keď hej tak aký ? Máte nejaké zážitky ? Podelte sa ? Viem že je to nezdravé,ale aj to patrí k životu,takž píšte :D :D

Ja si chodievam vyčistiť hlavu každý piatok vždy s kamošmi do nejakého baru,diskotéky a pod. a o zábavu je postarané na celú noc :D Verte mi,najlepší pocit je na druhé ráno si nič nepamätať..

P.S je to flame takže sa tu môžu písať hocijaké iné pod.témy,takže poprosím o nezmazanie a nelocknutie..dík
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..

WOT <3
andino
Spamer
Spamer

alkohol 18+ :D

od Rumcajz » 25 kvě 2013, 08:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: alkohol 18+ :D

Příspěvekod palec » 25 kvě 2013, 13:21

pasívny alkoholik - pod tým mám rozumieť že ten človek sa ožerie aj keď sa len pozerá na fľašu ? :D
palec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod andino » 25 kvě 2013, 13:48

palec píše:pasívny alkoholik - pod tým mám rozumieť že ten človek sa ožerie aj keď sa len pozerá na fľašu ? :D
Niečo také :D
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..

WOT <3
andino
Spamer
Spamer

Příspěvekod palec » 25 kvě 2013, 19:41

Keď sa taký človek nájde, má u mňa fľašu zadarmo ako poctu že to dokáže :D
palec
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod diskant9k » 30 kvě 2013, 19:56

Já jednou šel na diskotéku a řekl sem že přijdu brzo, druhý den sem se probudil ve 2 hodiny odpoledne u nějaké holky v jedné vesnici přibližně 10km od mého bydliště, tu holku sem neznal a v té vesnici sem byl poprvé :D, No doma sem měl co vysvětlovat :D :D
diskant9k
Amatér
Amatér

Příspěvekod Harousisko » 01 čer 2013, 18:46 VIP

andino píše:P.S je to flame takže sa tu môžu písať hocijaké iné pod.témy,takže poprosím o nezmazanie a nelocknutie..dík

Takže někdo LOCK. :D
Já a moje rodinka: http://postimg.org/image/dn33qk0a3/ <3
Harousisko
Mistr
Mistr

Příspěvekod AlienNicolas » 09 lis 2013, 17:45

Tak já taky přidám jeden můj zážitek.. :D
Zrovna u nás na vesnici byly hody,nebo májová,teď si to přesně nepamatuju...já se ožral jak to prase,nemohl jsem chodit,ustlal jsem si v keřu a tam jsem ležel asi hodinku...pak ucejtím jak mě někdo tahá (a to celkem dost) za ucho,abych si stoupnul,začal mi nadávat a vlekl mě přes všechny ty lidi co tam byli za krkem až dom...v jedné uličce kde nám teče pod mostem potok,jsem si všiml že je to můj děda.. naštval jsem se,že mě vleče dom a začal jsem mu taky nadávat,že už je mi to všechno jedno,ať mě v tom potoku klidně utopí... :D nevím no,druhej den mi to přišlo celkem vtipný.. :D to jsem byl ale mladší a blbej,bylo mi 15...

když už jsme u toho,tak jsem si zrovna vzpomněl na další...byli jsme u kamarádky a pili jsme...já vypil 23 panáků Tullamorky během asi 2 hodin a pořád to semnou nic nedělalo...tak jsem se naštval,vzal jsem tu zelenou co ležela na stole,rozbalil jsem ji a vypil jsem ji na ex...v tu ránu jsem lehl na houpací síť co tam byla a absolutně jsem nevěděl o světě a jenom jsem čekal,kdy jim to tam zabliju.. :D naštěstí jsem to teda udržel,ale museli mě táhnout na autobus,protože jsem opět nemohl chodit... :D to mi bylo pro změnu 16,ale pořád jsem byl blbej.. :D

teď je mi 17 a už nepiju...ne kvůli těm příhodám co se mi staly,ale proč se opíjet a ničit si játra...proč se opíjet aby mi bylo zbytečně špatně...radši chodím do fitka.. ;)

Omlouvám se že je to delší,ale já když se rozepíšu,tak se nezastavím.. .D
AlienNicolas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hoover » 09 lis 2013, 20:37 VIP

Táákže keďže nemám 18, tak max Radler :D
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod AlienNicolas » 09 lis 2013, 21:08

věř že si nedám ani toho Radlera.. :D
AlienNicolas
Amatér
Amatér

Příspěvekod xXxVimaxXx » 09 lis 2013, 21:42

jestli dokážeš odmítnout alkohol když někdo nabízí tak si dobrej to já neumím :D
Im VIMA VIMA is best Player in Creative 5
DJ Jožin
MC event master Creative 5
xXxVimaxXx
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AlienNicolas » 09 lis 2013, 21:49

xXxVimaxXx píše:jestli dokážeš odmítnout alkohol když někdo nabízí tak si dobrej to já neumím :D

dokážu :) když jdeme někam na diskotéku,nebo jen tak za holkama,tak do mě kámoší frčej v jednom kuse abych se napil... :D ale mám vůli.. :)
AlienNicolas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dcinko » 09 lis 2013, 22:02

pasívny alkoholik - pod tým mám rozumieť že ten človek sa ožerie aj keď sa len pozerá na fľašu ? :D

Takého človeka stretnuť on teda vie šetriť peniazmi :D
Dcinko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod romus145 » 09 lis 2013, 22:34

Sem tam pivo, nepiju ty patoky typu Hostan, Gambrinus se podle mě zhoršil no na fesťáku se většinou čepuje zrovna tohle. Jinak Heineken je dobrý.
Z měkčích krabičák, zelená, alpský rizlink (krabičák s alpou) po metyl aféře už to nepiju
Z tvrdších piju klasicky vodku, rum. Z vodky mám rád melounovou, finskou sem tam to říznu redbulem, z rumu Jim Beam, Cap. Morgen a klasicky Jack Daniel´s s kolou.
Na rychlé ožrání doporučuju 2L červeného krabičáku neředit a tak max do dvou hodin to vypít, docela moták :mrgreen:
Vášnivý sázkař všech možných a nemožných sázkových událostí :ugeek:
Mám rád Capt. Morgen s colou, Jack Daniel´s, Vodku s redbullem a ledem :P
Nesnáším pivo :o
romus145
Pokročilý
Pokročilý

Další

Zpět na Flame