[Zamítnuto] Paintball/cipisecikkk/akademie

Příspěvekod CipisekC » 28 čer 2016, 15:26

Nick ve hře: CipiseCikk
Nick na fóru: CipisekC

Odkaz na profil: cipisekc-u43558.html
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:1:129354233
Sekce, kde chcete akademika: Paintball
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... yer=136571
Proč chci akademika: Jsem hráč kterej hraje hry z duvodu toho aby si v klidu zahrál/odreagoval. Ale vadí mi lidé kteří kazí hru jak tím že píšou nadávky do rodiny a pod.. do chatu, nebo cheatuou. Vadí mi také hodně lidi kteří nedokážou hrát správou hru a musí dělat kraviny at už je to např: kempení, spamování a pod...
Moje prohřešky na GS nebo jinde: CCA jsme dostal před měsícem ban na JB1. Nevim přesně kdo to byl každopádně se omlouvám adminovi za moje blbosti :) (jinak nikde jinde ne)

Od kofoly mam dovoleno si požádat akadmeika. Budu ho mít rok! po roce což znamená 28.6.2017 si budu moci požádat o fulky
CipisekC
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Paintball/cipisecikkk/akademie

od Rumcajz » 28 čer 2016, 15:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Paintball/cipisecikkk/akademie

Příspěvekod Tommy58 » 28 čer 2016, 18:01 VIP

Posledně, když si měl akademika, byl si přijat na podmínku. Nebyl si schopný se nahlásit do topicu, do kterého se má každý akademik s podmínkou nahlásit. Měl si na to celý měsíc, dokonce jsem tě týden před odebráním varoval, ať tam už konečně napíšeš. Nezareagoval si, tak jsem tě odebral. Mimo jiné sis ani neplnil povinnosti, takže to dopadlo tak, že 3 měsíce budeš muset čekat, než si budeš moct znovu požádat.

7.5.2016 si byl odebrán, což znamená, že požádat o akademika můžeš až 7.8.2016.
Ale když jsou ty prázdniny, zkracuju ti to na 1.7.2016, pod podmínkou, že budeš mít vše perfektní, abys byl přijat.
Tj. žádné bany, žádné nadávky v chatu, super aktivitu. Když to splníš, nebudu mít problém tě vzít zpátky, ale opět dostaneš podmínku.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky