Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Only CPL zombie (mapa/y)

Příspěvekod Brckooo » 25 čer 2016, 14:38

Zdravím,

Nedávno jsem si na CPL koupil evip. Koupil jsem si ho z toho důvodu, že se tam točili 3 mapky (nevzpomenu si na názvy). Po týdnu se tento výběr zůžil pouze na 1 mapu a to ještě na tu nejvíce zabugovanou (old CPL). Proto se ptám jestli to byl krok správným směrem. Je mi jasný, že ta největěší mapa představovala nejmenší podobu té standartní CPL co se hraje teď ,ale i kdyby se tam točili pouze ty dvě mapy (standart CPL a trošku předělaná standart CPL) tak je to přínosem pro prodloužení hrací doby. Dával jsem tomu nějaký čas jestli se vše nevrátí do normálu a nevrátí se z5 ty zbývající dvě mapy, ale bohužel jsem čekal marně tak se teď obracím zde na forum. Je mi jasný, že si nárokujete všechny práva na jakékoliv změny a souhlasil jsem s tím při nákupu vip a evip, ale chtěl jsem jen poukázat na to jestli na toto téma nemůže být vedena ještě nějaké diskuze o přidání dalších map nebo o vytvoření dalšího serveru Only CPL. Zkusím sem dotlačit k reakci co nejvíce hráčů z only CPL aby jste věděli jestli podle hráčů je to přínosem nebo krokem zpět

Návrh na rozšíření o jeden hrací server
-------------------------------------------------
1)"OLD only CPL" (zde by se hrála ta nejvíce zabugovaná mapa, když to některým hráčům nevadí)
2) " Only CPL " ( zde by bylo více map např.2 nebo ty 3 )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud je již toto téma vytvořeno tak se omlouvám za spamování fora, ale hledal jsem všude a nic na toto téma jsem nenašel.
Only CPL : 01000111001
Fy_Maps: Papala Vajíčka
------------------------------------
STEAM : Brko*ThC*<3 Mery and Jane
Brckooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Only CPL zombie (mapa/y)

od Rumcajz » 25 čer 2016, 14:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Only CPL zombie (mapa/y)

Příspěvekod YamaL » 27 čer 2016, 20:20 VIP

Ano nejde to asi 19 den ale uvidíme i přesto se dá hrát :)
YamaL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod SieurDesto » 27 čer 2016, 20:42 VIP

Na cpl only se vždy točily 3 nebo 4 cpl mapy, taky mě udivuje, že tam je teď jen 1, nevím jestli je to bug nebo záměr ale já jsem určitě pro aby tam nebyla jen ta 1 mapa ale všechny tak jak byly, s tím návrhem serverů však nesouhlasím.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Brckooo » 28 čer 2016, 17:32

Jasný já jsem chtěl jen něco nadhodit. ;) Je pravda, že sem nad tím uvažoval co jsem napsal a došel jsem k závěru, že by to byla hloupost další server, protože na only CPL přeci jen není taková hráčská základna. Takže rozpůlení by bylo jen ke škodě, ale budu doufat, že se mapky vrátí z5. Poprosím jen o napsání sem do vlákna pokud budou známy nějaké další informace. Ať už pozitivní (více map) nebo negativní (jen jedna) . Díky

PS: Snažil jsem se sem dotlačit hráče k reakci ,ale bohužel 99,9% hráčů se vyjadřovala pouze ve hře. Akorát koukám Jamal sem napsal a za to mu dík, že aspoň někdo :D .
Brckooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 28 čer 2016, 17:45 VIP

na tom serveru byla od začátku jen jedna mapa, pak jsem tam nahodil další 2 a tak to bylo dlouho. Před pár dny se začaly množit názory, že by tam měla být opět jen jedna mapa. Vznikla petice a milion žádostí. Tak jsem to tak udělal.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Brckooo » 28 čer 2016, 18:05

ano to jsem slyšel ... on se Perodic vychloubal, že je to díky němu. Nejlepší na tom je, že tento hráč je každou chvilku V TXT, ale to je do jiného tématu zde na forum. (jen jsem chtěl poukázat jací hráči sepisovali " Petici " ) Každopádně z mého pohledu a pár dotázaných na serveru je to krok směrem vzad a myslím, že je to akorát v neprospěch gamesites. Ta mapa se tam hrála když se to točilo cca 1h 30minut hracího času a pak tam znovu byla cca za 3 hodinky ,ale byla. Vím že dříve se tam hrála pouze jedna mapa (znám tento server už opravdu dlouho) a chápu, že to old schoolum vadilo, ale jak říkám je to škoda. Server by se měl rozvíjet a né jít směr vzad. ;) ... Každopádně bych chtěl poděkovat za info a popřát příjemný zbytek dne.
Brckooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 28 čer 2016, 18:34 VIP

Me je to vazne celkem jedno, kolik map tam bude. Muzes udelat protiPetici :) a ja to zase vratim. Nemam problem
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod MaxwellCZE » 28 čer 2016, 18:57

:D Tak to velmi rád stojím za tím s tebou. Jedna mapa se po pár dnech/týdnech přehraje a aktivita bude klesat. Řekl bych, že aspoň nějaké mapy tam být musí, když hráči nebudou chtít, tak je nebudou nominovat a ani o ně hlasovat. Jednoznačně bych tam dal aspoň 3 mapky.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod YamaL » 28 čer 2016, 19:01 VIP

Přesně 1 mapa je málo a hráči si stěžují že přestanou na servru hrát že si zbytečně koupili evip jen kvůli 1 mapě.

e. Maxwell : Pravdou je, že si nemůžou stěžovat, podmínky při zakoupení VIP a EVIP snad četli a tam je jasně dané, že se může cokoli změnit, takže až zase budou diskutovat, tak víš co jim psát.
YamaL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Brckooo » 28 čer 2016, 19:44

Dwandy : Dvě věci na které bych se chtěl zeptat ohledně té petice.

1) Kolik potřebuješ Lidí aby jí podepsalo je mi jasný, že co nejvíc :-D ,ale kolik lidí je min.
2) jakou formou chceš jejich vyjádření. ( musí to všichni napsat sem na forum nebo stačí napsat zprávu do chatu a reakce nahrát sem na forum [JPG] , atd.)
-------------------------------------------
Yamal : Nevím jestli tím i trochu nepoukazuješ na mě, ale jen bych chtěl podotknout, že si nestěžuji jsem si vědom všech práv co mají gamesites, ale jen se nechci smířit se stereotipem jedné mapky ;) ... to jen aby nevznikly žádné nesrovnalosti ;)
-------------------------------------------
MaxwellCZE : To je přesně o to co mi jde :) ... vidím to sám u sebe. Předtím jsem přišel domu z roboty a vytuhnul jsem na 4 hodiny na only CPL. Teď přijdu domů zapnu to a po hodince si říkám co tu vlastně pořád dělám :D .
Brckooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 28 čer 2016, 21:17 VIP

počet hlasů jak jsi řekl, co nejvyšší :lol: No a sem na forum nikdo psát nemusí, můžeš to udělat třeba jako hlasování (služeb na ankety je hodně na netu)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod YamaL » 28 čer 2016, 21:24 VIP

YamaL píše:Přesně 1 mapa je málo a hráči si stěžují že přestanou na servru hrát že si zbytečně koupili evip jen kvůli 1 mapě.

e. Maxwell : Pravdou je, že si nemůžou stěžovat, podmínky při zakoupení VIP a EVIP snad četli a tam je jasně dané, že se může cokoli změnit, takže až zase budou diskutovat, tak víš co jim psát.

e. Maxwell :To je také pravda .
YamaL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Brckooo » 29 čer 2016, 21:11

Zde můžete hlasovat jestli chcete více map nebo pouze jednu. Díky za každý hlas.

----------------------------------------------------------------------------------

http://www.survio.com/survey/d/Y2V8P7I6B7L1K4F4Y

----------------------------------------------------------------------------------
Brckooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Brckooo » 29 čer 2016, 23:16

Jen bych chtěl upozornit aby nemohl potom tuto anketu někdo zdiskreditovat. Tak prvních 5 hlasů šlo hlasovat vícekrát. Hned jak jsem si všiml podezřelé aktivity ( 3x hlas po 20sekundách ) tak jsem tyto hlasy vyřadil a opravil v nastavení možnost hlasování pouze jednou. Takže každý z vás má pouze jeden hlas. Doufám, že to nebude vadit adminum, ,ale nechce se mi kvůli 2 hlasům dělat kompletně celou anketu znovu( dají se tam ty hlasy odebrat a je vidět i jaké hlasy byly odebrány v minulosti). Vše je pak dobře vidět ve statistikách k anketě které samozřejmě na konci předám.

Jinak zatím je to 83,3% pro více map a 16,7% pro jednu mapu a hlasovalo v tuto chvíli 6 lidí. ( už je to i po odečtení těch kompromitujících hlasů)
Brckooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 01 črc 2016, 10:01 VIP

Jeste to par lidi chce :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz