• Stránka 1 z 1
[vyriesene] Knife / Ztracené skore
- Vaša mašina: PC
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po přeinstalování systému
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Na knife serveru hraju pod stejným nickem , ale začínám jakoby rank a skore od znova přitom na GS rankách mám skore napsané z mynula , nevíte jak to vrátit zpátky ?
Abych pokračoval s přičítáním killu na můj profil .
Nejde prostě nějak Změnit ID zas na to staré ?
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po přeinstalování systému
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Na knife serveru hraju pod stejným nickem , ale začínám jakoby rank a skore od znova přitom na GS rankách mám skore napsané z mynula , nevíte jak to vrátit zpátky ?

Nejde prostě nějak Změnit ID zas na to staré ?
-
Vasilek - Kolemjdoucí
[vyriesene] Knife / Ztracené skore
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife / Ztracené skore
Ahoj,
je to tým, že nemáš originálnu verziu hry (Steam), a tým že si preinštaloval Windows si stratil všetky svoje úspechy a pod. Ako píšeš, že hráš pod rovnakým nickom, je to úplne jedno, pretože to záleží od IP a nie nicku.
Preto ti odporúčam kúpiť si Originálny Counter-Strike 1.6 a predídeš týmto situáciám.
S pozdravom GSHeaDSpY.
je to tým, že nemáš originálnu verziu hry (Steam), a tým že si preinštaloval Windows si stratil všetky svoje úspechy a pod. Ako píšeš, že hráš pod rovnakým nickom, je to úplne jedno, pretože to záleží od IP a nie nicku.
Preto ti odporúčam kúpiť si Originálny Counter-Strike 1.6 a predídeš týmto situáciám.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
No dobře tak díky no
A ještě otázka jedna Staré CS jsem si před Reinstalem zálohoval na flash a jsou tam nějaké soubory či složky ( valve , steam) , Ty by se nedal najít ten soubor s ID ? 

-
Vasilek - Kolemjdoucí
To asi těžko.
Pokud by už k tomu byly nějaké soubory, tak by byly spíš v registru (nebo někde v %appdata%), který asi na flash nemáš zazálohovaný
Pokud by už k tomu byly nějaké soubory, tak by byly spíš v registru (nebo někde v %appdata%), který asi na flash nemáš zazálohovaný

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Tak dobře díkes za rady 

-
Vasilek - Kolemjdoucí
Re: [vyriesene] Knife / Ztracené skore
vyriesene 

-
ThePacMan - Zkušený
• Stránka 1 z 1