• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] STEAM problém
Mám problém sa prihlásiť na môj účet na steame.
Napriek tomu ze davam dobre heslo a meno nefunguje to. Keď skúšam ísť cez e-mail tak mam problem v tom ze nejakým zazrakom mi dalo 2 steam úcty na 1 e-mail a na ten druhý viem heslo ale nemam tam CS 1.6. Dalo by sa niak s jedneho účtu dať na druhy?
Ďakujem za odpoveď
Napriek tomu ze davam dobre heslo a meno nefunguje to. Keď skúšam ísť cez e-mail tak mam problem v tom ze nejakým zazrakom mi dalo 2 steam úcty na 1 e-mail a na ten druhý viem heslo ale nemam tam CS 1.6. Dalo by sa niak s jedneho účtu dať na druhy?
Ďakujem za odpoveď
-
civava1 - Kolemjdoucí
[Vyriešené] STEAM problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM problém
Ahoj,
pochybujem, že sa dá premiestniť nejakú hru z jedneho účtu na druhý
.To by bola celkom blbosť. Vyskúšaj ešte pohľadať,ale myslím, že 2 účty nemôžeš mať na 1 emaily
.
Ešte raz sa popozeraj, či to dávaš, a či nemáš náhodou zapnutý CAPSLOCK (veľké písmená).
S pozdravom GSHeaDSpY.
pochybujem, že sa dá premiestniť nejakú hru z jedneho účtu na druhý

Ešte raz sa popozeraj, či to dávaš, a či nemáš náhodou zapnutý CAPSLOCK (veľké písmená).
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Eucas píše:Dá sa poslať hru na druhý účet ako darček
Ale ne, když už ji máš už v knihovně. To by musel kupovat novou, aby si ji mohl poslat.
Jinak pokud máš přístup k tomu e-mailu a jsou na něm nějaké potvrzení o tom, že jsi si nějaké hry kupoval na ten účet, který ti nefunguje, zkus kontaktovat Steam support.
Oni ti s tím pomůžou, jen se s nima budeš muset domluvit anglicky (není problém pomoct ti s překladem přes PM

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Odpoveď tu máš, čiže vyriešené.
-
GSHeaDSpY - Mistr
• Stránka 1 z 1