Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

(Vyriesene)/Zombie/ žiadosť

Příspěvekod Archa » 01 črc 2016, 22:55

Zdravím, chcel by som sa stať adminom na zombie serveroch konkrétnejšie BaseBuilder.

Nick v hre : *_Naxi_*

Nick na fóre : Archa

Profil na fóre
: archa-u41630.html

Vek : 15

Steam nick : *_Naxi_*

Steam ID : STEAM_0:0:1234317

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=256732

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, nemal by som mať. Na GS určite nie ale ne ostatných keď tak veľmi dávno ale teraz nejak určite nie.

Niečo o sebe : Tak :) volám sa Dávid CS-ko hrávam už niekoľko rokov a vždy som chcel pomáhať hráčom a čo najlepšie im poradiť. Mám 15 rokov a venujem sa futbalu. Zaujímam sa aj o PC a amx_modmenu som si už skúšal takže ho ovládam na 100%. Na GS som takmer stále aj keď som neni ani admin ani nič podobné no baví ma ak tu má nejaký hráč problém a admini predsa sú len ľudia a nemôžu byť všade tak rád pomôžem.

Prečo by som chcel na GS adminovať?
: CS hrávam roky a mám veľa skúseností. Už som si robil aj akadémiu ktorú som úspešne splnil a dostal som na pohovor. No nakoniec som mal ešte pár nahlásiť ale pokazilo sa mi csko úplne mi blblo a keď som si to spravil bohužial už bolo neskoro. Tak by som chcel naďalej pomáhať hráčom hlavne na Basebuilderi pretože tam moc adminov nebýva a vždy sa nájde niekto kto chce iba kaziť hru. A keďže BB je môj obľúbený server tak som tak takmer stále a verím že by som veľmi pomohol.
/Evip/ Dust2 Only 1, Base Builder1

Nie som výnimočný, no som jedinečný.
Archa
Zkušený
Zkušený

(Vyriesene)/Zombie/ žiadosť

od Rumcajz » 01 črc 2016, 22:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: /Zombie/ žiadosť

Příspěvekod Roxtedy » 02 črc 2016, 08:44 VIP

Ahoj nesplnas zakladnu podmienku - vek minimalne 16 rokov
Ked uz si mal skusenost s akademiou, vies ako funguje, odprucam si ti ju spravit opat.

Ziadost o prava ti zamietam.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Re: (Vyriesene)/Zombie/ žiadosť

Příspěvekod Archa » 02 črc 2016, 10:16

Ja viem no o pár týždňom mi bude 16 a myslel som si že už ked som mal aj akademiu tak že by ste mi mohli dôverovať keďže už viem ako to všetko funguje. No len som trocha sklamaný že sa mi potom neišlo dostať na steam a tak som o všetko prišiel. Tak predsa by som chcel aby ste mi dali šancu a nesklamem vás. Hlavne mi ide o admina na BB pretože vždy je tam nieto kto kazí hru a blokuje hráčom svoje stavby. ( Na BB sa asi najviac porušujú pravidlá a admini sú tam iba občas a pretože som na BB niekoľko hodín denne tak verím že by som dosť pomohol)

Archa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Roxtedy » 02 črc 2016, 23:04 VIP

Prave preto, ze vies ako to funguje ju zmaknes lavou zadnou ;)
Sprav si akademu - momentalne nesplnas podmienku veku preto ziadsot je zamietnuta.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Archa » 03 črc 2016, 09:55

Okey ale nechapem preco mi zmazali prihlasku do akademie. Ako uz som vytvoril 2 ale ze preco mi ju zmazali.

Archa
Zkušený
Zkušený

Zpět na Nábory Adminů