• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] FPS
Ahoj,
na furienech mám furt jen 60 fps.. jako by to nešlo zvýšit.. mám cfg a ještě píšu do konzole příkazy ale fps jsou jen na 60 a víc to nejde.. jako by to bylo bloklý:D Nevíte co s tím?
na furienech mám furt jen 60 fps.. jako by to nešlo zvýšit.. mám cfg a ještě píšu do konzole příkazy ale fps jsou jen na 60 a víc to nejde.. jako by to bylo bloklý:D Nevíte co s tím?
- Freshinak
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS
Ahoj,
vymaž si svoje cfg a ja ti sem hodím zopár príkazov, keby si chcel nejakému príkazu pochopiť (čo robí/ovláda), pozri sa na tento návod.
Daj vedieť, či to pomohlo.
e.Maxwell : Přidán příkaz fps_override 1
S pozdravom GSHeaDSpY.
vymaž si svoje cfg a ja ti sem hodím zopár príkazov, keby si chcel nejakému príkazu pochopiť (čo robí/ovláda), pozri sa na tento návod.
- Zopár základných príkazov do config.cfg.
- Kód: Vybrat vše
developer 1
hideradar
fps_max 1000
fps_override 1
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
- Counter Strike (zložka kde máš uložené CS) --> cstrike --> config.cfg
Daj vedieť, či to pomohlo.
e.Maxwell : Přidán příkaz fps_override 1
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Vyskúšaj toto:
Klikni pravým na plochu, a keď tam máš:
Daj vedieť či to pomohlo, keď nie budeme pokračovať.
Klikni pravým na plochu, a keď tam máš:
- Ovládací panel NVIDIA:
- Klikni na Spravovať 3D nastavenia
- Potom choď hore na Nastavenia programu a v zozname programov vyber Half-Life (hl.exe).
- Tam si nájdi Vertikálna synchronizácia a u nej vyber možnosť Vypnuté.
- Ďalej si tam nájdeš Režim riadenia napájania a vyberieš Preferovať maximálny výkon.
- Catalyst Control Center:
- Vpravo hore klikneš na Predvoľby (Preferences) a vyber tam Pokročilé zobrazenie (Advanced View).
- Vľavo vyber Hranie (Gaming) :arrow: Nastavenie 3D Aplikacií (3D Aplliaction Settings).
- Tam u položky Čakať na zvislé obnovenie (Wait for vertical refresh) vyber buď Vždy vypnuté (Always off), alebo tam máš posuvník, tak ho daj úplne vľavo (k Performance).
- Ani jedno z toho:
- Klikni CTRL + ALT + F12.
- Vyber 3D.
- Zašktrni tam Vlastné nastavenie.
- Nakoniec u položky Zvislá synchronozácia vyber Použiť nastavenie aplikácie.
Daj vedieť či to pomohlo, keď nie budeme pokračovať.
-
GSHeaDSpY - Mistr
Ano.. dřív jsem hrál furieny furt na stabilních 250 fps.. Pak jsem Csko úplně odinstaloval a teď nedávno znovu stáhl.. a už to je tak jak je.
Notebookem to nebude..
i5 - 2,2 GHZ
Nvidia GeForce 940M
8GB RAM
Jak říkám.. je tam jakoby nějakej blok přes kterej mi nejde dát víc fps... furt jen 60. Kdyby to bylo notebookem tak by tam aspoň občas skočilo třeba 61, nebo 65 fps nebo víc.. ale já tam mám furt 60.. kdyby to bylo notebookem nebylo by to furt stabilně 60, ne?
Notebookem to nebude..
i5 - 2,2 GHZ
Nvidia GeForce 940M
8GB RAM
Jak říkám.. je tam jakoby nějakej blok přes kterej mi nejde dát víc fps... furt jen 60. Kdyby to bylo notebookem tak by tam aspoň občas skočilo třeba 61, nebo 65 fps nebo víc.. ale já tam mám furt 60.. kdyby to bylo notebookem nebylo by to furt stabilně 60, ne?
- Freshinak
- Kolemjdoucí
Zkus ještě tohle:
- Otevři si Ovládací panel NVIDIA.
- V něm klikni na Spravovat 3D nastavení > v horní části pak na Nastavení programu.
- Tam vyber Half-Life (hl.exe).
- Někde v horní části by jsi měl mít něco s názevem Upředňostňovaný grafický procesor > u toho vyber Vysokovýkonný procesor NVIDIA.
- Klikni na Použít.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1