I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Only dd2 # 1 / Bluetooth / Demence

Příspěvekod Short » 02 črc 2016, 22:27 VIP

Zdravím, Chtel bych rešit konečne ty deti (ADMINI) na only dd2.

čím dál ten server jde uplne nekam do prd***, admin Bluetooth je nezodpovedný a na serveru si jen hraje jako male dite,
vubec nespectuje když tam beha magor s WH, vubec neřeši PLENT/DEFUZ.
Neřikam že to dela jen on, docela dost adminu, udelejte si konečne pořadek u adminu...
Hlavně myslim ty deti Co nemaji ani 15. -_-

Dekuju za pochopeni a dekuju.
Narodil som sa, aby som robil aj chyby.
Nie len preto, aby som predstieral
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]Only dd2 # 1 / Bluetooth / Demence

od Rumcajz » 02 črc 2016, 22:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Only dd2 # 1 / Bluetooth / Demence

Příspěvekod LoveKami » 03 črc 2016, 07:43

Ak si admin neplní svoje povinnosti tak ho natoč a pošli link na demo sem a bude potrestaný.
LoveKami
Amatér
Amatér

Příspěvekod Bluetooth » 03 črc 2016, 07:43

Hraješ si tu na chytrého dospěláka přitom:

- zakládáš stížnost bez důkazu tímpádem bude zamítnuta pokud nějaký nedodáš (zbytečně tou stížnosti ztrácíš čas)
- houby víš o mém věku, 15 už mi bylo dávno (opět jsi mimo)
- ani jednou jsi mi nenapsal do PM "Prosím tě spectni *** kvůli WH, díky" - nikdy nikoho neodmítám, když přijde s prosbou, ale na příspěvky typu "Decko s WH, banujte to!!!" fakt nereaguji, obzvlášť po tom, co dotyčného uplakánka zabije ten "údajný cheater".
- afk a defuz řeším, tady lžeš! (a pokud mi třeba ve dvou kolech afk unikne, tak se nediv, je vás na serveru 31 (opět by pomohlo požádat jako člověk o vyřešení afk)

Včera jsem dal jednomu týpkovi už druhý po sobě ban za nadávky a urážky na admina. První den dostal 2 hodiny, no včera úplně zbytečně provokoval a tak jsem mu dal rovnou 24hod. Zřejmě se jedná o tebe a teď, jelikož máš ban, tak nemáš nic lepšího na práci, jenom vypisovat zde ničím nepodložené stížnosti (ztráta času) - vypni PC, jdi se provětrat ven a pak se vrať s lepší náladou a neotravuj život ostatním.
Bluetooth
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Izmael » 03 črc 2016, 10:03 VIP

Zdravím,

abychom to mohli řešit, musím vidět nějaký důkaz o pochybení admina/adminů, ty jsi nic nenatočil, takže tohle beru jako plané kecy.
Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Short » 03 črc 2016, 12:03 VIP

Bluetooth, ano zakladam stižnost bez dukazu protože stejne kdybych mel dukaz stejne by ste me tady jen hejtovali, takže to mam uplne jedno jistli mam dukaz nebo ne, stejne se nic neviřeši protože vam to je nejak uplne jedno co se deje na serveru.

Houby vim o tvem veku ? ty tady mužeš napisat že 15 si davno měl ale ja te nikdy nevidel takže nevim ale podle tveho chovani ti vic jak 15 určite nebude. ;)

A ohledem "cheateru" ja sem tu nato aby jsem ti napsal ? kdo ma a kdo ne ? ty maš povinnost občas zajit do spectu nebo když si dead prohližet si hrače....

Ty mi jdeš tady psat že lžu ? my Ts delame rush jak magori a CT si behaji po mape jak nwm co, psal sem ti do chatu proč jim nedaš slay/kick za no defuz ? taky sem ti psal prosim te kick afk zbytečne zabiraji sloty ! a ty nic....

Jeden typek tam napsal nejakou malu uražku na nekoho a tys mu hned dal ban chat za 1 malou uražku, ja sem ti napsal "Cituju" Nic vic neumiš ? a ty hned nato mi daš chat ban na 1440 min. ? ty už nesi normalni....

Pak sem si dal nick "Bluetooth je decko" a ty mi daš ban na 1440 min. rly ? -_-

Jak se řika, za pravdu se každy hneva, tys mi dal jen dukaz jake si deck, jiny admin by se mi smal a ješte by rekl "IRONICKY" ano jsem dite ale ty se hned uražiš jen kvuli tomu že sem ti rekl že si decko, toto je už fakt moc...
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 03 črc 2016, 12:12 VIP

Tobě není nic do toho, komu kolik je let.
Kdybys dodal důkaz, pak by se to prošetřilo, tak jak se to dělalo vždycky, nevím, proč zrovna tebe bychom hejtovali, i kdybys dodal důkaz. :roll:

Pokud tu budeš mít blbý narážky a podobně, téma locknu..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Short » 03 črc 2016, 12:17 VIP

Izmael mě je do toho hodne, když mu je vic nema se chovat jak nwm co ale řešit to jako normalni člověk...

Proč mi řikaš kdybych měl dukaz tak by si to pořešilo když vim že ne ? Odpověd by byla, Dukaz je nedostatočny, takove sračky tady nebudeme řešit atd... Ja už to znam daval som už stižnosti s dost důkazmi a jen hejtovali....

A ja nemam blby naražky, ja řikam jen pravdu jak to bylo... Nemam duvod lhat....

A kdybych mohl poprosit jistli se da neco delat s tim banem, alespon na neco skratit, ted byl reset a chtel bych neco nahrat :)

Diky moc.
dokonalosť.
Short
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 03 črc 2016, 12:43

Nerozumiem prečo tu do toho ťaháš vek. Admina Bluetooth vôbec nepoznáš a zbytočne sa doňho opieraš. Podľa spôsobu písania, skladania viet a gramatiky a opakovaného upozorňovania na vek tipujem, že skôr ty nebudeš mať viac ako 16...

Admin si na serveri chce aj trochu zahrať. A ak si niečo nevšimol, stačí ho na to upozorniť - samozrejme slušne :) či už ide o cheaterov, kemp, nodefuse atď.
Poznám ťa zo serverov. A vôbec sa nedivím, že si dostal ban. Bany sa riešia v inej sekcii ;)

Čo sa sťažností týka, vždy ak sa dodá dôkaz tak to kompetentné osoby riešia. Takže tu nevypisuj také blbosti o tom, že nič neriešime.
Neviem či sa po tejto sťažnosti cítiš lepšie alebo si si tým chcel len niečo dokázať. V každom prípade keby si to urobil ako máš, s dôkazom a bez tých zbytočných rečí okolo toho, tak by sme to tu mohli riešiť ako normálni ľudia.

Dôkaz si nedodal, dokonca ani po upozornení. Jediné čo, tak sa tu opieraš do adminov a predvádzaš svoju inteligenciu, ak sa to tak vôbec dá nazvať...
Sťažnosť mimo vzor,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy