• Stránka 1 z 1
[zamítnuto]COD:MW #2 | Žádost o admina.
Zdravím hráče a adminy serveru COD:MW #2
Tímto novým tématem, bych chtěl požádat o admina na tomto serveru. Můj nick na serveru je ||LuKe|| a hraji na něm už celkem dlouho, zaujal mě svým způsobem hry, promyšleností systému a tím, že vás nabádá něco budovat (EXPit postavy). Je úplně prvním serverem kde sem si zakoupil VIP a kde sem našel dobrou komunitu jak hráčů, tak adminů. Pak je tu druhá věc, která mě dovedla k této žádosti a ta je, že na serveru najdeme i nečestné hráče a tím myslím ty, kteří mají tu nutnost používat některé nepovolené programy a různé druhy hacků a tím mám na mysli, že když sem hodně aktivní (fakt hodně
) tak narazím na mraky takových lidí. Parkrát sem je chtěl vyfotit, natočit, nebo nějak dokázat adminům, že mají hacky, nikdy se mi to nepodařilo, protože když mě viděli ve SPECTATU módu, tak jim bylo asi jasné, že budu natáčet, ale asi to taky bylo tím, že jsem to chtěl zpočátku řešit v klidu a to tím způsobem, že sem jím řekl, ať toho nechají a lepší si svůj skill čestným hraním.. Teď už vím, že to byla chyba.Jinak umím perfektně s příkazy, AMX menu a se vším, co je k hodnosti admina důležité a potřebné.
Je mi 16 let, jsem na střední škole v Holešově (SŠP). Mám více koníčků, mezi ně patří i počítač u kterého dokážu strávit hodiny času, programuju přes JAWU Script a dělám grafiku a jako poslední, pařím CSKO
. To bude asi vše, co bych chtěl k této žádosti napsat. Předem děkuji za rychlou a kladnou odpověď.
Tímto novým tématem, bych chtěl požádat o admina na tomto serveru. Můj nick na serveru je ||LuKe|| a hraji na něm už celkem dlouho, zaujal mě svým způsobem hry, promyšleností systému a tím, že vás nabádá něco budovat (EXPit postavy). Je úplně prvním serverem kde sem si zakoupil VIP a kde sem našel dobrou komunitu jak hráčů, tak adminů. Pak je tu druhá věc, která mě dovedla k této žádosti a ta je, že na serveru najdeme i nečestné hráče a tím myslím ty, kteří mají tu nutnost používat některé nepovolené programy a různé druhy hacků a tím mám na mysli, že když sem hodně aktivní (fakt hodně

Je mi 16 let, jsem na střední škole v Holešově (SŠP). Mám více koníčků, mezi ně patří i počítač u kterého dokážu strávit hodiny času, programuju přes JAWU Script a dělám grafiku a jako poslední, pařím CSKO

BoykaGang
- LuKeRoSsA
- Kolemjdoucí
[zamítnuto]COD:MW #2 | Žádost o admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: COD:MW #2 | Žádost o admina.
Admin ti to tu přehledně napsal, co a jak. Až budeš splňovat podmínky, můžeš si napsat žádost o admina podle vzoru, avšak až za měsíc.
Zamítám.
Zamítám.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1