• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]JB3 / yadang
Server: JailBreak #3
Popis situácie/ prehrešky admina: Admin sa rozhodol, že začne banovať každého, kto si dá pred meno NOJEPHI
Je to arogantý kid a 2x mu zamietli práva, už len zo zlej reputácie od adminov. Na server prišlo viac adminov, ktorí to nejako nevyriešili a Yadang si zmyslel, že začne banovať za Reason [PRAVIDLA] narusovanie kludneho chodu serveru. TOTO UŽ ČO JEEEEEE?
Dôkazy: Chat, banlist.
Popis situácie/ prehrešky admina: Admin sa rozhodol, že začne banovať každého, kto si dá pred meno NOJEPHI

Dôkazy: Chat, banlist.
-
Domikuss - Pokročilý
[Vyřešeno]JB3 / yadang
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB3 / yadang
Jephiho ste tymto naschval provokovali, polka serveru mala toto pred nickom, urazali ste ho tam tak som zakrocil. Pride ti normalne do niekoho takto rypat? Ako s prepacenim jediny kid co je tu ste vy, keby ze mate rozum dospeleho cloveka tak by ste nesikanovali ako na zakladnych skolach.
Upozornil som vas nech si to zmenite, polka ludi si to odobralo z nicku, ale ty a este jeden typek si povedali ze nie, budem frajer a necham si to tam a este sa budem stazovat ze dostanem ban a budem vyhrozovat adminovi ze ho odoberu. "daš ban maš unadmin."
Dokaz chat, tak pozreme sa :
"džabodaj, jak vidim, každy ťa tu má rád.. radšej pál do p!če." Toto podla teba neni na ban?
Upozornil som vas nech si to zmenite, polka ludi si to odobralo z nicku, ale ty a este jeden typek si povedali ze nie, budem frajer a necham si to tam a este sa budem stazovat ze dostanem ban a budem vyhrozovat adminovi ze ho odoberu. "daš ban maš unadmin."
Dokaz chat, tak pozreme sa :
"džabodaj, jak vidim, každy ťa tu má rád.. radšej pál do p!če." Toto podla teba neni na ban?
-
Yadang - Drbna
Tak..
Jen tak pro info podávám žádost na kyberšikaku,šikanu mám dema screeny jak jste mně šikanovali mám i světky nebojte budu to řešit
+ před Yadangem tam byly 3admin kteří vám řekli že si to máte dát pryč dali jset si to pryč admin odeše la mněli jset to zase
Jen tak pro info podávám žádost na kyberšikaku,šikanu mám dema screeny jak jste mně šikanovali mám i světky nebojte budu to řešit

+ před Yadangem tam byly 3admin kteří vám řekli že si to máte dát pryč dali jset si to pryč admin odeše la mněli jset to zase
-
TheJephi - Mistr Yoda
Admin jednal správně, od vás všech kteří měli před jménem "NOJEPHI" to byla provokace, na server jste si nešli zahrát ale nýbrž dělat bordel. Jestli máte s tímto hráčem problém máme tu celkem 9 JB serverů. Nebo hrajte a daného hráče si nevšímejte.
Na závěr nechte toho, nebo trest bude daleko větší. Představte si že by toto dělal někdo vám, určitě by vám to také nebylo příjemné.
Krásný zbytek dne přeje [K]arlos.
Btw. máš 48h na dodání důkazů že daný admin pochybil.
Na závěr nechte toho, nebo trest bude daleko větší. Představte si že by toto dělal někdo vám, určitě by vám to také nebylo příjemné.
Krásný zbytek dne přeje [K]arlos.
Btw. máš 48h na dodání důkazů že daný admin pochybil.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Dva dny již uběhli, stížnost stále bez důkazů, tudíž neoprávněná.
Lock.
Lock.
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*

CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený