• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost na admina
na server: Jaijlbreak1
Nick: Sekas
Nick na fórum: Sekas
Věk: 21 let
Steam nick : sekas_cz
Bany : Ještě jsem se žádným adminem neměl žádný problém, jako jo měl jsem 1 nebo 2 bany za nadávky ale mrzí mně to,
znáte to když vám ujedou nervy
proč bych se chtěl stát adminem: chtěl bych admina protože mě nebaví se jen dívat na lidi co mají AB WH atd... a porušují pravidla a žádný admin tam není já bych tam byl skoro pořád práci mám ale jsem v kanceláři a pokaždé když dodělám papíry tak můžu jít domů a tam hraju zatím nemám rodinu takže by mně to neobtěžovalo mám přeci jenom na jailbreaku nahráno 154 hodin
děkuji za zhlédnutí mé žádosti doufám že se dostanu do admin teamu
děkuji 
Nick: Sekas
Nick na fórum: Sekas
Věk: 21 let
Steam nick : sekas_cz
Bany : Ještě jsem se žádným adminem neměl žádný problém, jako jo měl jsem 1 nebo 2 bany za nadávky ale mrzí mně to,
znáte to když vám ujedou nervy

proč bych se chtěl stát adminem: chtěl bych admina protože mě nebaví se jen dívat na lidi co mají AB WH atd... a porušují pravidla a žádný admin tam není já bych tam byl skoro pořád práci mám ale jsem v kanceláři a pokaždé když dodělám papíry tak můžu jít domů a tam hraju zatím nemám rodinu takže by mně to neobtěžovalo mám přeci jenom na jailbreaku nahráno 154 hodin

děkuji za zhlédnutí mé žádosti doufám že se dostanu do admin teamu

- Sekas
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žádost na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost na admina
Ahoj, asi nevíš jak to u nás chodí. Rád ti to teda vysvětlím v téhle odpovědi. Jako první by sis měl přečíst tyhle podmínky pro přijetí, pokud vše splňuješ přečti si tyhle rady pro žadatele, které ti mohou hodně pomoci. No a nakonec vyplň žádost podle tohoto vzoru.
S pozdravem KenTik, přeji hezký den.
S pozdravem KenTik, přeji hezký den.

Admin since 24.3.2016

-
KenTik - Spamer
Re: Žádost na admina
Kolega to svojou inštruktážou vystihol.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1