• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] DM / WRED1S (2/3)
Zdravim,
Opet zkousim sve sance na post admina. Nize je ma prihlaska.
WRED1S
WRED1S
18 let
WRED1S
STEAM_0:1:93449011
HLSTATS
Moje prohresky nejsou nijak vazne, snad parkrat uz davneji jsem dostal par banu na Jailbreaku. Kdysi jsem tez dostal ban za poskozovani GS admina coz se ale kladne vyresilo. A jinak uz si nejsem vedom dalsich prohresku ktere by staly za zminku.
Jmenuju se Filip a rad hraju basketbal. Dost travim cas za pocitacem ale i v telocvicne kde piluji svou techniku v hazeni do kose a driblingu pri caste smisene hre pet na pet. Kdyz je cas a dobra nalada a nebrani tolik to anglicke pocasi, zajdu jen tak ven a delam cokoliv co me napadne, at uz sam nebo s par prately. Aktivne hraju na kytaru, drive jsem take navstevoval tri roky Zakladni umeleckou skolu Klementa Slavickeho v Kadani, ale ted tomu davam spis volny prubeh a hraju co se mi zalibi. Jak uz jsem parkrat zminoval, jsem klidny typ a nemam problem s konfrontaci. Da se semnou bezproblemu o cemkoliv pokecat a jelikoz jsem humorny tak casto i zlepsit naladu.
Na GS chci adminovat proto abych dale a lepe mohl pomahat v chytani cheateru na GS serverech, a taky protoze si myslim ze mam par kvalit ktere mohou byt prinosem. Dale chci adminovat na GS proto abych se trochu zabavil, ikdyz rad hraju cs 1.6, admin prace me vzdy zamestna a nebudu tolik prihlizet jinam.
Toto je asi vse, diky za precteni a ocekavam, ze vse dobre dopadne.
Opet zkousim sve sance na post admina. Nize je ma prihlaska.
WRED1S
WRED1S
18 let
WRED1S
STEAM_0:1:93449011
HLSTATS
Moje prohresky nejsou nijak vazne, snad parkrat uz davneji jsem dostal par banu na Jailbreaku. Kdysi jsem tez dostal ban za poskozovani GS admina coz se ale kladne vyresilo. A jinak uz si nejsem vedom dalsich prohresku ktere by staly za zminku.
Jmenuju se Filip a rad hraju basketbal. Dost travim cas za pocitacem ale i v telocvicne kde piluji svou techniku v hazeni do kose a driblingu pri caste smisene hre pet na pet. Kdyz je cas a dobra nalada a nebrani tolik to anglicke pocasi, zajdu jen tak ven a delam cokoliv co me napadne, at uz sam nebo s par prately. Aktivne hraju na kytaru, drive jsem take navstevoval tri roky Zakladni umeleckou skolu Klementa Slavickeho v Kadani, ale ted tomu davam spis volny prubeh a hraju co se mi zalibi. Jak uz jsem parkrat zminoval, jsem klidny typ a nemam problem s konfrontaci. Da se semnou bezproblemu o cemkoliv pokecat a jelikoz jsem humorny tak casto i zlepsit naladu.
Na GS chci adminovat proto abych dale a lepe mohl pomahat v chytani cheateru na GS serverech, a taky protoze si myslim ze mam par kvalit ktere mohou byt prinosem. Dale chci adminovat na GS proto abych se trochu zabavil, ikdyz rad hraju cs 1.6, admin prace me vzdy zamestna a nebudu tolik prihlizet jinam.
Toto je asi vse, diky za precteni a ocekavam, ze vse dobre dopadne.
-
WRED1S - Profesionál
[Zamítnuto] DM / WRED1S (2/3)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DM / WRED1S (2/3)
Do PM mi napiš, proč na HNS porušuješ pravidla a jaké pravidlo to bylo. Pokud to bude smysluplné oddůvodnění, možná se budeš moci posunout o kousek dále.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
HLSA Karmikovi jsem uz vse vyjasnil, cekam na dalsi vyjadreni na mou prihlasku.
-
WRED1S - Profesionál
Zdravím,
máš konfikty s adminmi i s hlsa jysim, se kterými se "nebavíš" a provokuješ tím, že Vasmenxovi do PP nahlašuješ hráče a přikládáš dema s dlouhými názvy naschvál..
Navíc nějaký ten ban byl nedávno a ty jsi ho ani nezmínil.
Nemyslím si, že jsi ještě dostatečně připraven se stát adminem, zkus to příště.
Zamítnuto.
máš konfikty s adminmi i s hlsa jysim, se kterými se "nebavíš" a provokuješ tím, že Vasmenxovi do PP nahlašuješ hráče a přikládáš dema s dlouhými názvy naschvál..
Navíc nějaký ten ban byl nedávno a ty jsi ho ani nezmínil.
Nemyslím si, že jsi ještě dostatečně připraven se stát adminem, zkus to příště.
Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] DM / WRED1S (2/3)
To ze jsem nezminil BAN je proto ze jsme o nem nevedel. S karmikem jsme se o tom bavil.
-
WRED1S - Profesionál
To ze se s Jysim nebavim je kvuli tomu co mi udelal, a to ze davam nazev dem je uplne jedno, muzu dat jake chci daji se zmenit stejne jako kdyz si je stahnes z HLSTATS. To co ty pises nema nic co delat s praci se kterou se jako admin budu potykat. A tez to nema nic co delat s tim ze jsem udelal akademii a splnuji vsechny podminky. Zkratka to co ty pises nema co delat s tim proc bych nemel byt prijat.
-
WRED1S - Profesionál
Nepřijat jsi proto, že máš takový přístup a chováš se furt výbušně, například to, co jsi mi teď napsal na TeamSpeak.. (co já vím, třeba pak vybouchneš a pobanuješ celý server).
Další věci můžeme řešit pomocí pm/steamu/TS, nikoliv však zde.
Další věci můžeme řešit pomocí pm/steamu/TS, nikoliv však zde.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1