Všechno ostatní, co se jinde nehodí

Hledáme členů

Příspěvekod MajorGames4 » 05 črc 2016, 18:55 VIP

Dobrý večer, chtěl bych vám představit naší skupinu. V této skupině vyrábíme různé hry.

Pracujeme s programy:

Unity 3D
Blender
Skicár (Nákresy)

Co po vás chceme?
Můžete se k nám připojit a můžete nám pomáhat s vytvářením her. Hledáme:

Designer - Bude pracovat v programu Blender, a bude dělat nákresy
Designer #2 - Bude pracovat v programu Blender, a bude vytvářet postavy, různé domy atd...
Designer #3 - Bude pracovat v programu Blender, a bude vytvářet to, co mu nadřízení řekne. Času budete mít dost takže nemusíte spěchat.

Scripty: --(JavaScript)--

Programátor 1 stupně: Bude programovat lehké věci jako třeba zapínání / vypínání lampy
Programátor 2 stupně: Bude dělat o něco složitější scripty jako třeba: Teleportace
Programátor 3 stupně: Bude dělat složité scripty jako třeba nastupování / vystupování z aut

Ceník:

To, kolik budeme dostávat peněz bude záležet tak trochu i od vás. Jelikož se dané hry budou prodávat a získané peníze si rozdělíme. Nebojte, na každého se ujde.

Hm... ale co když mě okradete a nic nedostanu?

Tohle se nestane. V případě že nastanou nějaké komplikace, vám dáme včas vědět a kdyby se něco stalo z prodejem, svůj podíl dostanete co nejdříve. V Případě že nic nedostanete, můžete se obrátit na vedení a budeme to řešit.

V naší skupině nejde jen o peníze, ale i o dobrý pocit :-). V případě dotazů mě kontaktujte v PM.

Podmínky pro přijetí:

Věk: Nezáleží, hlavně ať jste zkušení.

V případě, že budeme mít ve skupině i děti (17-) nechte je tak. Nenarážejte se do nich a neopravujte jejich chyby. Totiž děti ještě nedokážou situaci pochopit tak si to můžou vysvětlit blbě. Tímto nechci urazit děti. Ale dospělí je prostě dospělí :).

Těšíme se na vás.

FB Skupina: ZDE
FB na mě: ZDE
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Hledáme členů

od Rumcajz » 05 črc 2016, 18:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hledáme členů

Příspěvekod MajorGames4 » 05 črc 2016, 18:57 VIP

V případě že máte zájem přidejte si mě na FB a můžeme to přebrat :). FB máte uveden nahoře.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Zpět na Flame