• Stránka 1 z 1
UNBIND "E" (CS 1.6)
Zdravím, mám problém, chcel by som unbindovať klávesu "e" , bohužiaľ ju mám nabindovanú na nejaký príkaz, ale potom mi napríklad nefunhuje na basebuilderi. Potreboval by som vzor ako mám klávesu unbindovať, vďaka. 

-
jumbex - Kolemjdoucí
UNBIND "E" (CS 1.6)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBIND "E" (CS 1.6)
Zdravím.
Nejrychlejší metoda : Otevři konzoly a napiš - Unbindall
A ta pomalejší ikdyž jistější kterou doporučuji : Otevři si složku s cskem poté jdi do - Cstrike a najdi soubory s koncovkou .cfg nejpravděpodobněji tam budeš mít config.cfg tak ho smaž a zapni znova csko a půjde ti to ale pokud tam budeš mít třeba název knife.cfg tak to smaž taky.
Také se ti může stát když půjdeš na zahraniční servery tak ti samy předělají cfg např. na W budeš mít bind na jejich IP adresu na S budeš mít jejich webové stránky apod. proto chod jen na české a nebo si po každým odchodu z takový serverů smaž právě ten config.cfg
Pozn. config.cfg se prakticky nedá smazat jelikož při spuštění hry se ti automaticky vytvoří nový ale úplně čistý se základníma bindama.
Nejrychlejší metoda : Otevři konzoly a napiš - Unbindall
A ta pomalejší ikdyž jistější kterou doporučuji : Otevři si složku s cskem poté jdi do - Cstrike a najdi soubory s koncovkou .cfg nejpravděpodobněji tam budeš mít config.cfg tak ho smaž a zapni znova csko a půjde ti to ale pokud tam budeš mít třeba název knife.cfg tak to smaž taky.
Také se ti může stát když půjdeš na zahraniční servery tak ti samy předělají cfg např. na W budeš mít bind na jejich IP adresu na S budeš mít jejich webové stránky apod. proto chod jen na české a nebo si po každým odchodu z takový serverů smaž právě ten config.cfg
Pozn. config.cfg se prakticky nedá smazat jelikož při spuštění hry se ti automaticky vytvoří nový ale úplně čistý se základníma bindama.

-
Taygete - Mistr Yoda
Ako fakt díky, s tým unbindall sa mi vymazlo všetko, chodenie, atd... Je to ešte horšie... 

-
jumbex - Kolemjdoucí
Stačilo napsat do konzole - unbind e

MŮJ YOUTUBE KANÁL: http://www.youtube.com/c/helfix1337
-
PepYk - Drbna
• Stránka 1 z 1