• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Jailbreak
Zdravím, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre : Graphic
Nick na fóre : Jablko007
Profil na fóre : jablko007-u40087.html
Vek : 20
Steam nick : Graphic
Steam ID : STEAM_0:1:100111191
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10685
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár ich dávnejšie bolo ,no už dodržiavam pravidlá hry..
Niečo o sebe : Volám sa Marco. Pochádzam z Trenčína ,kde nastupujem do 2.ročníka odbore Mechanik Elektrotechnik. Vo volnom čase hrám futbal,von s babaou,zahram JB a tak dalej. Na GS hrávam už asi 3 roky,no vtedy som nepoznal pravidlá a robil som čo sa mi zachcelo ,nadával som ,no už som sa poučil a už to pre mna nemalo zmysel.Pred týždnom som sa k csku opäť vrátil.Kamarát ma furt otravoval nech idem hrať csko no nakoniec som to skusil a chytilo ma to tak som tu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na Jb je strašne vela ludí ktorý trpia tým že niekto iný im dal Fk alebo nedal VD a práve takými ludmi som bol aj ja obklopený čo mi toto robili nechcem aby sa toto dalej rozrastalo. Pravidlá mi kedysi priam vyklzali z rúk a aj z úst no dnes som sa už všetky pravidlá naučil a mám kontrolu nad hrou . PS: Chcel by som pomocť chodu serveru.
Ďakujem a dúfam že ma zoberiete.
Nick v hre : Graphic
Nick na fóre : Jablko007
Profil na fóre : jablko007-u40087.html
Vek : 20
Steam nick : Graphic
Steam ID : STEAM_0:1:100111191
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10685
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pár ich dávnejšie bolo ,no už dodržiavam pravidlá hry..
Niečo o sebe : Volám sa Marco. Pochádzam z Trenčína ,kde nastupujem do 2.ročníka odbore Mechanik Elektrotechnik. Vo volnom čase hrám futbal,von s babaou,zahram JB a tak dalej. Na GS hrávam už asi 3 roky,no vtedy som nepoznal pravidlá a robil som čo sa mi zachcelo ,nadával som ,no už som sa poučil a už to pre mna nemalo zmysel.Pred týždnom som sa k csku opäť vrátil.Kamarát ma furt otravoval nech idem hrať csko no nakoniec som to skusil a chytilo ma to tak som tu.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na Jb je strašne vela ludí ktorý trpia tým že niekto iný im dal Fk alebo nedal VD a práve takými ludmi som bol aj ja obklopený čo mi toto robili nechcem aby sa toto dalej rozrastalo. Pravidlá mi kedysi priam vyklzali z rúk a aj z úst no dnes som sa už všetky pravidlá naučil a mám kontrolu nad hrou . PS: Chcel by som pomocť chodu serveru.
Ďakujem a dúfam že ma zoberiete.

-
Jablko007 - Kazatelův učeň
[Zamietnuté] Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak
Chcem sa ospravedlniť za to čo som napísal že študujem 2 ročník rád sa vraciam naspäť k životu ale nieje to pravda nehal som sa uniesť ako som už uvádzal v druhých žiadostiach som automechanik Dufam že to pochopíte.
-
Jablko007 - Kazatelův učeň
Re: Jailbreak
Minulý rok si bol v 3. ročníku a študoval si ekonómiu, hh.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1