Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Barevný svět a Zamluvení teritorií na ZM BaseBuilder

Příspěvekod Honziiik13 » 06 črc 2016, 19:32

Dobrý den všem čtenářům chtěl bych Vám tímto topikem sdělit můj návrh na zlepšení serverů Zombie BaseBuilder.

Docela dlouho již sleduji Stižnosti na adminy a Unban žádosti zde na fóru, kde se admini potýkají s problémy, které se těžko řeší a to stavění jiných hráčů do cizích staveb a mne napadlo něco zajímavého.

1) Barevné bloky
Co kdyby každé CT mělo jinou barvu skinů a podle té barvy, kterou má hráč na skinu by se zbarvovali i jeho bloky, taktéž mne napadlo že bloky by mohl být trochu průsvitnéaby šlo vidět kolik tam je hráčů a jestli se tam nějaký laik neschovává. Myslím, že pomocí tohoto odlišování barvami by se daly lépe řešit problémy se stavěními do Buildu.

2) Zamluvení teritoria
Pokud ani obarvování bloků nepomůže tak bych na začátku kola dal prostor např. 15 sekund na to aby si na mapě každý zvolil svůj, jak se říká, flek a na něm pomocí E udělal nápis s jeho nickem který by označil jeho teritorium a pokud mu někdo tam začne stavět dostane právem Ban. Samozřejmě pokud někdo chce mít společný Build tak přijde na místo kde je už zadáno teritorium jinému hráči a označí ho tlačítkem E a následně mu hráč, vlastnící místo, pomocí menu, které se mu následně zobrazí vlevo buď potvrdí nebo zamítne žádost, pokud to hráč bude spamovat tak následně se mu buď zablokuje tato možnost na dané kolo nebo ho server vyhodí ze serveru.

Závěr
-Toť můj názor alias návrh na tento mód a omlouvám se jestli toto co jsem již zde sepsal je úplná blbost, jelikož na tomto módu mám okolo 2 minut.
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Barevný svět a Zamluvení teritorií na ZM BaseBuilder

od Rumcajz » 06 črc 2016, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Barevný svět a Zamluvení teritorií na ZM BaseBuilder

Příspěvekod SieurDesto » 06 črc 2016, 22:09 VIP

1) Muselo by se vytvořit hodně modelů, zbytečná práce přesto by to nijak výrazně nepomohlo nicméně ty průsvitné bloky nemusí být úplná blbost i když k čemu když každý admin se může hodit do spectu nebo se zabít a volně létat i přes stěny po mapě a takto se podívat, kolik lidí v kempu je a čí jsou dané bloky.

2) Blbost. Hráči si svůj jak říkáš "flek" zabírají tak, že k němu přiběhnou a hodí si tam blok, ten kdo tam má 1. blok, toho ten flek je, kdyby to fungovalo tak, že by hráč na daném místě mohl stavět pouze pokud by mu to daný hráč povolil stejně to tomu hráči nijak nezabraní do daného kempu lézt.

To nekonečné dohadování o tom, kdo tam měl 1. blok a kdo ne by šlo zamezit jen 2 způsoby - Monitoring v spectu, který by natáčel demo z serveru nebo nastavit hru, že by se každému hráči při připojení na server zaplo nahrávání dema dokud by se neodpojil a následně by to demo uložilo v jeho cstrike složce, první možnost je podle mě lepší ale i tak asi uskutečněna nebude.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Zombie Servery