• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Kvinto/Jb1/Ivan
Prišiel nejaky hráč na server...kvinto ho prehodil...opytal som sa ho preco? ...neodpovedal a zabil ma ...dalsie kolo som sa ho opytal preco ma zabil a nejaky hrac tam nieco o egu pisal, tak som napisal ze kvinto ho tu asi hlada kedze nemal dovod ma zabit. Nasledne ma prehodil s argumetom ze nemam provokovat. Prikladam screen z konzole. Nemyslim si ze takto by sa mali spravat admini k hracom. Neprovokoval som ho len som sa spytal. Nech dolozi demo ak si mysli ze to je v poriadku ako sa zachoval.
Z nejakeho dovodu pri prikladaní screenu mi vypisuje ,,Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh." Screen mam staci mi napisat ako ho dolozit.
Z nejakeho dovodu pri prikladaní screenu mi vypisuje ,,Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh." Screen mam staci mi napisat ako ho dolozit.
hehe
-
Habera - Amatér
[Vyreseno] Kvinto/Jb1/Ivan
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kvinto/Jb1/Ivan
K doložení screenu použij například tyto stránky - https://ctrlv.cz/, http://screenshot.cz/, http://imgur.com/
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Nemusí ťa zaujímať prečo a z akého dôvodu hráča upozorním, presuniem alebo vyhodím. Do toho ťa nič nie. Ak sa ti môj postup nezdá, máš právo sa ísť sťažovať. Na serveri si sa začal starať do mojej práce, hovoril si to do mikrofónu. Za to si dostal slay. Pokračoval si ďalej v chate, tak si bol následne presunutý k tt.
Dúfam, že dokým to tu niekto uzavrie, napíšeš ešte niečo takto vtipné. Nech spomínam ako spomínam, zatiaľ som nikdy hráča neprehodil za to, že prišiel na server.
Prišiel nejaky hráč na server...kvinto ho prehodil...
Dúfam, že dokým to tu niekto uzavrie, napíšeš ešte niečo takto vtipné. Nech spomínam ako spomínam, zatiaľ som nikdy hráča neprehodil za to, že prišiel na server.

-
kvinto - Amatér
Ja nepisem ze tamten jeho prehoz nebol opravneny...a to je miesanie ze sa ta normalne raz opytam ze preco si ho prehodil? nevies odpovedat ,,do toho ta nic?" ...alebo to ignorovat? ...hned grab a prehoz? ...Krasne vidno tvoju aroganciu, mas tam screen konzole, ak ti toto pride ako provokovanie alebo nejaky vážny dovod na grab, ci prehoz...tak potom vyjdi aj do realneho zivota, pretoze tu krasne vydno jak sa ventilujes cez interenet. Keby ze ti nadavam alebo spamujem nieco, toto ani nepisem. Ale takto aby sa admin spraval k hracom? ......................
A vlastne to pokracovanie v chate sa tykalo priamo mna. Toho hraca som neriesil po 1. grabe.
A vlastne to pokracovanie v chate sa tykalo priamo mna. Toho hraca som neriesil po 1. grabe.
hehe
-
Habera - Amatér
Ty se mas soustredit na svou hru, nemusi te nikterak vzrusovat, co a proc admin na serveru dela. Pokud se ti jeho pocinani jakymkoliv zpusobem nezda, mas moznost nas na tento fakt upozornit zde, samozrejme s patricnymi dukazy. Tim, ze budes admina zasypavat na serveru zbytecnymi dotazy si vykoledujes jen trest, coz se ti taky povedlo. Nutno dodat, ze naprosto zaslouzene.
Kvitno se k hracum chova naprosto prikladne. Ty jsi zapskly provokater, ke kteremu admini opravnene pristupuji tak, jak si zaslouzis.
Stiznost zamitam.
Habera píše:Ale takto aby sa admin spraval k hracom? ......................
Kvitno se k hracum chova naprosto prikladne. Ty jsi zapskly provokater, ke kteremu admini opravnene pristupuji tak, jak si zaslouzis.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1