• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]DeathMatch Max-ADMIN ;
Konzola mi neukazuje nic ked pisem ze ban alebo /ban ale nasiel som ten nick v banliste
VIP hrac niesom
GipsyBilly
VALVE_0:0:865255773
SteamCommunity ID 76561199690777274
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [Aimbot]
Zabanován dne 26.06.2016 - 11:58:05
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ;
Zabanovaný na Gamesites.cz ^DeathMatch Max
Celkem obdržených banů 1
Ahojte mozem Vas poprosit o unban pretoze vcera som si u vas stiahol cs-ko a ked sa chcem pripojit na servery only de2 alebo death match aj pubic tak mi pise ze mam ban ale ja som ho nikdy nedostal mozete mi dat unban prosim Vas nech sa mozem kludne zahrat?Dakujem
VIP hrac niesom
GipsyBilly
VALVE_0:0:865255773
SteamCommunity ID 76561199690777274
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [Aimbot]
Zabanován dne 26.06.2016 - 11:58:05
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ;
Zabanovaný na Gamesites.cz ^DeathMatch Max
Celkem obdržených banů 1
Ahojte mozem Vas poprosit o unban pretoze vcera som si u vas stiahol cs-ko a ked sa chcem pripojit na servery only de2 alebo death match aj pubic tak mi pise ze mam ban ale ja som ho nikdy nedostal mozete mi dat unban prosim Vas nech sa mozem kludne zahrat?Dakujem
- KyselinarTony
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]DeathMatch Max-ADMIN ;
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DeathMatch Max-ADMIN ;
Pokud hráč požádá o zrušení banu déle než 7 dní po jeho udělení, je ban automaticky považován za oprávněný.
Je mi ľúto, ale musím túto unban žiadosť zamietnuť.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Ak nepoznáš zabanovaný nick, môže ísť o iný prípad - odporúčam prečítať toto - mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
Ak k tomu chceš niečo dodať alebo máš nejaké otázky, nechám ti tu priestor. Po 48 hodinách bude topic zamknutý.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]DeathMatch Max-ADMIN ;
To neverim tomu a co mam teraz robit ?ja som neni nejaky 14 rocny pocitacovy mág...ja sa tu nevyznam v tom co mam robit sak sa chcem len kludne zahrat sem tam a nic viac kriste pane to je taky problem ved denne tu musite mat vela unbanov a banov tak preco mi to nedovolit...skusal som aj cez sms a prisla mi sprava ze moj mobilny operator to nepodporuje a som si isty ze som to poslal spravne...a dalej ked si kupim vip tak akoze ban sa mi anuluje?tak si ho teda kupim ale to je len na jeden server nie?a ban plati na viac serverov a teraz akoze mam dat 20euro za to aby som sa mohol sem tam zahrat?páni budte troska zhovievavi ja mam 25 rokov mam pracu zenu a 5mesacnu dcerku a jedine co chcem si sem tam zahrat ked mi ostane nejaky cas po vsetkych aktivitach...Dakujem za pochopenie a dufam ze sa nejako dohodneme
- KyselinarTony
- Kolemjdoucí
Áno máme to denne plno banov, raz za čas nejaký ten unban. Na to ako unban získať tu máme pravidlá. Ako som povedal, je nám ľúto, ale my ti unban dať nemôžeme - môžeš ho ale získať inou formou.
Ak tvoj operátor nepodporuje takéto SMS, stačí si to uňho aktivovať. VIP sa dá tiež zakúpiť prostredníctvom prevodu na účet alebo PayPal systémom.
Áno, keď si kúpiš VIP, systém ťa bude vedieť rozlíšiť od hráča, ktorý dostal ban - tzn. že ty tým banom už trpieť nebudeš.
VIP stačí kúpiť na jeden server, nie na celú sekciu
Chápem v akej si situácii, ale ty zase musíš pochopiť, že sú tu určité pravidlá, ktoré dodržuje kvantum ľudí. A preto nemôžeme robiť výnimky..
Ak tvoj operátor nepodporuje takéto SMS, stačí si to uňho aktivovať. VIP sa dá tiež zakúpiť prostredníctvom prevodu na účet alebo PayPal systémom.
Áno, keď si kúpiš VIP, systém ťa bude vedieť rozlíšiť od hráča, ktorý dostal ban - tzn. že ty tým banom už trpieť nebudeš.
VIP stačí kúpiť na jeden server, nie na celú sekciu

Chápem v akej si situácii, ale ty zase musíš pochopiť, že sú tu určité pravidlá, ktoré dodržuje kvantum ľudí. A preto nemôžeme robiť výnimky..

-
Ak by si mal ešte nejaké dodatočné otázky, kľudne ma môžeš kontaktovať tu na webe
- extr3mer-u6684.html
Vyriešené,
lock

Vyriešené,
lock
-
• Stránka 1 z 1