I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

admin / ctf

Příspěvekod SuperHero » 07 črc 2016, 16:02

Jediné co kazí hru na vešem serveru , ted tedy konkrétně na ctf , je admin ..... je smutné že dává bany kvuli smyšleným důvodům , jenom z trucu že je herně značně podprůměrný ..... admini by měli mít alespon průměrné iq když herní dovednosti jsou mizerné .... tak aby nedocházelo k těmto situacím a banům absolutně bez důvodu .... celou mapu pobíhá polovina hráčů včetně admina po textuře a nic se neděje ... a potom jsou banováni hráči kteří se žádného porušení pravidla nedopustili ... je to smutné obzvlášť potom u takového serveru jako je ten váš ..... ubohé ...
SuperHero
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

admin / ctf

od Rumcajz » 07 črc 2016, 16:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: admin / ctf

Příspěvekod UnderKACENKA » 07 črc 2016, 16:08 VIP

Mám pocit ze se tu jedná o mě.
Ale i tak to zkus podle vzoru: jak-nahlasit-admina-t61814.html
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
UnderKACENKA
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SuperHero » 07 črc 2016, 16:22

ano jedná , očividně oba víme jak to bylo ....... podle vzoru .... dobře v tom případě chci já vidět důkaz kde jsem se dopustil porušení pravidel .... toto je tak na hlavu ... zbytečné , kdyby jsi si radši všímala opravdového porušování pravidel a nesmýšlela si pohádky -_- .... respektive pokud moje hra byla v rozporu z pravidly měli by jste celý ctf zrušit nebo změnit pravdila ... stejně jak jsem naši vlajku bránil tak jsem napadal druhý tým a jejich vlajku kradl ... tím pádem jsem se porušení pravidel nedopustil a pokud ano tak vybanuj všechny pokud "je" proti pravdilům se na 3 vteřiny zastavit na místě nebo se vracet stejnou cestou kudy jsi přišel ....... je smutné jak tu někteřá přemýšlí -_- a škoda že tím kazí hru ostatním ...
SuperHero
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Cobretti » 07 črc 2016, 16:32

Ahoj, jelikož jsi ve stížnostech na adminy, měl by si dodat důkazy o pochybení admina. Zatím tu nic, krom nějakých řečí, není. Pokud si dostal ban a rád by si věděl za co, požádej si unban žádost - dle vzoru, kde důkazy dodává banující admin.

e.eX Hráč nedodal dôkazy ani po 3 dňoch - lock :)
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy