Postřehy z prostředí herního průmyslu

Unity 3D - Programování

Příspěvekod MajorGames4 » 07 črc 2016, 18:11 VIP

Chci si udělat vlastní hru. No jenže moje zkušenosti s JavaScriptem jsou nulové. Proto už asi ze zoufalosti vás chci poprosit, jestli neznáte nějakou stránku kde se dají scripty stáhnout již hotové :D. Použít je umím. Programátorům platit nechci :D.

Snažil jsem se vyhledat něco na YT něco typu "Jak se naučit programovat JavaScript". Vyhodilo mi to sice JavaScript. Ale netýkal se unity 3D, ale webů. Takže programovat javascript v unity se asi budu muset naučit úplně sám.

Tak se vás chci zeptat jestli někdo neznáte nějakou stránku kde bych si mohl stáhnout scripty zdarma. Vpřed děkuji. 8-)
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Unity 3D - Programování

od Rumcajz » 07 črc 2016, 18:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unity 3D - Programování

Příspěvekod Taygete » 08 črc 2016, 15:36 VIP

Zdravím.

Jestli si chceš udělat vlastní hru tak nepoužívej hotové scripty :( pak budeš mít velký problém v nich najít nějakou chybu a to ti pak už žádný návod nepomůže.

Ale je tu jedna stránka kde se to můžeš naučit bezplatně : http://www.itnetwork.cz/ je tu PHP,C+,Javascript atd.
Já mám v plánu taky udělat hru ale něco ve stylu Tower Defense :)
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Taygete » 08 črc 2016, 15:40 VIP

A nejsem si jistej jestli seženeš nějaký český návod na JS v Unity 3D každopádně tady se můžeš podívat :

https://unity3d.com/learn/tutorials/topics/scripting je tam snad vše o Unity3D a JS
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MajorGames4 » 08 črc 2016, 15:49 VIP

Dobře moc děkuji, a ještě abych nemusel zakládat nové téma. Používám Unity 3D ještě starou verzi. (4.5.4 <- asi to je ona nevím přesně.)

Zkusil jsem i novou Unity 5. Ale ta je dost na prd jelikož tam odstranili toho panáčka First person controller. Nevíš jak ho tam vložím?
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Zpět na Diskuze o hrách