Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V řešení]Jb1/Zesh/buditel naroda Pavol Habera

Příspěvekod Habera » 09 črc 2016, 13:38

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Zesh
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 360 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [na ukludnenie]
[=] Zabanovany nickname: buditel naroda Pavol Habera
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:48897741
[=] Zabanovana IP: 85.159.105.50
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=======================================
zacala nova mapa, mapu pred tym som bol CT a simon vyzval admina zesha ,,zesh mas preplavat..." ...jenze ZESH mel takovou prezviku jenom na steamu, nie v hre ...v hre sa volal noisie. Takze som mu dal kill, on mi dal prehoz atd. ...zacala sa nova mapa a dostal som ban k CT na 4hodiny...toto ani neriesim velmi pretoze dokazovat demenciu admina a byvaleho admina nema zmysel pokial to zase bude presetrovat nejaky ich BFF :D ...proste dementne prikazy a ja dostanem ban ...ale dostanme sa k veci ...na novej mape som napisal kedze mi dal ban az vtedy ,,ako moze dat T free kill?" :D ... a nakoniec ,,emental" ...a hned na to ,,syr" ... teda v ziadnom pripade som nepouzil niaku nadavku, naviac tam nie je nic na jeho adresu...a dokonca som ziadnu nadavku nenapisal ani, ved prikladam screen z konzole a samozrejme si to viete zistit aj sami kdo co pisal...a na to dostanem ban na pisanie do CHatu na 6 hodin za nadavky...teraz sa pytam, je to v pohode? :D vazne? samozrejme ze maxipes v tom ziadnu chybu neuvidi pretoze on riesi moje spravanie z minuleho roka...od kedy hram znova som nedostal ziaden ban za FK alebo nieco, proste hrajem normalne ... minule mi admin povedal ze ked chcem M4 (stazoval som sa ze v zbrojke uz nie su) ...ze si mam kupit vip ...akoze vazne? :D mam si kupit vip aby som potom dostal ban za ,,emental syr?"...alebo mam dostat potom ban za to ze som zabil hraca (admina) ktori mal pravoplatny kill lenze admina nezaujima ze v hre sa volal inak ako ho nazval jeho kamarat simon (zesh) ...to urcite nie :D ... nepodporim vas tymto stylom...staci sa pozriet na vybavenie mojej ziadosti na kvinta...arogancia na 1. mieste... ustava GS!!! prikladam screen http://leteckaposta.cz/176283980 p.s. ten dementny prikaz co pouzil meno zesh zo steamu a nie z hry kde sa zesh volal ,,noisie" (po tomto incidente si to okamzite zase zmenil na Zesh) sa volal Gotreg...
hehe
Habera
Amatér
Amatér

[V řešení]Jb1/Zesh/buditel naroda Pavol Habera

od Rumcajz » 09 črc 2016, 13:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jb1/Zesh/buditel naroda Pavol Habera

Příspěvekod WolfArasin » 09 črc 2016, 16:10

S dovolenim se vyjadřim vzhledem k faktu že simon neboli Gotrek sem byl ja :) měli atrakci Zesh(Noise) prohral reakci vyzval sem jej nejdřive nachytavkou zesh jdeš ty . zesh se nehnul pak sem jej tedy vyzval nickem s tim že ma jit a on šel v pulce atrakce do něj palo habera začal střilet čimž zpusobil pokažen i zeshovi atrakce a jeho nasledne umrit brano z me strany jako Fk vuči němu a oceněno VD kdyby sdi palo vyčistil uši a nešel po každem fragu a nedělal ve hře hlouposti nemusel by byt odměnovan těmito vyše uvedenymi zpusoby :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Habera » 09 črc 2016, 16:42

Ano bola reakcia a simon povedal ,,zesh chod a dostan sa na zelene policko (pomocou toho portu na dne bazena) zesh isiel a kil dostal preto pretoze je noisie ne zesh. A ak sa ta tento prispevok netyka tak sa radsej nevyjadruj, alebo upni nejaky dokaz ze pises pravdu. Pretoze usi by si si mal vycistit ty zrejme. A frager nie som, radsej sa opytam ako by som mal dat fk. Kazdopadne ja cobec neriesim ten ban k ct, ale pisem o unban chatu. Takze si daj aj kvapky do oci, pretoze pointa prispevku je inde, nie ten ban k ct. Pretoze mi je jasne ze ub nedostanem v tomto priprade. Njn, az na par adminov normalnych je to tragedia. Hladat si ego na servery.
hehe
Habera
Amatér
Amatér

Re: Jb1/Zesh/buditel naroda Pavomkl Habera

Příspěvekod Ctibi14 » 10 črc 2016, 06:51

Zdržte sa spamu a vyčkajte na vyjadrenie banujúceho admina.
Ctibi14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habera » 10 črc 2016, 13:38

Takze 24h ubehlo a stale tu nie je vyjadrenie od admina ktoreho sa to tíka. Krasne GS! :D Nadhera. Takze ja som si vcera kupil SUPERVIP ...a mne za odmenu nedokaze admin do 24h reagovat na staznost ktora je podla mna opravnena a aj pre vsetkych zdravo-mysliacich ludí.
hehe
Habera
Amatér
Amatér

Příspěvekod Cobretti » 10 črc 2016, 13:44

Zesh informován, nicméné je momentálně offline, čili měj prosím strpení a jakmile bude online, určitě se ti sem vyjádří.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Habera » 10 črc 2016, 13:46

Niak ma to nezaujima ze je offline, jeho ,,psou" povinnostou je vyjadrit sa do 24h. Ja som si stihol kupit supervip. Staznost podana.

e.Maxwell : Admin nemá žádnou povinnost být jako otrok 24 hodin na pc a sledovat stížnosti na něj. Více máš napsáno ve stížnostech.
hehe
Habera
Amatér
Amatér

Příspěvekod WolfArasin » 10 črc 2016, 14:38

Hlavně by si si měl vyčistit oči habero když pišu že simon sem byl ja nikdo do něj nestřilel jen ty nikdo jinej :D admin konal spravně jen ty to neuneseš...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Habera » 10 črc 2016, 14:54

Neviem aku mas poruchu, ale beriem ta s ohladom a napisem ti este raz slusne, ze ja neriesim ban za FK, ale riesim ban na chat. Zbytocne spamujes a provokujes ma svojou cielenou demenciou. Posli mi do SZ adresu, poslem ti nejake reporela a nejake hry na rozvoj intelektu.
hehe
Habera
Amatér
Amatér

Příspěvekod dominikkriz2323 » 10 črc 2016, 15:15

Topic jsem zamknul, aby se předešlo zbytečnému spamu.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
dominikkriz2323
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení]Jb1/Zesh/buditel naroda Pavol Habera

Příspěvekod Zesh » 10 črc 2016, 18:29 VIP

Ti dám, že psia povinnosť. Jak píše Wolf, dal si mi FK, mal si dementné kecy tak si dostal ban aj na chat. Správaš sa jak dement a s tou tvojou aroganciou ma nasereš ešte viac. Ano je moja povinnosť sa vyjadriť do 24 hodín ale mám dôležitejšie veci než tvoj oprávnený ban. Nabudúce sa ospravedlň, nahlás VD a všetko bude okej. A ešte chvíľu pokračuj s kecami na GS tak dopadneš ešte horšie.

Budeš robiť bordel, budeš dostávať dlhšie a dlhšie bany, ber to ako upozornenie lebo takých hráčov ako ty tu ozaj nepotrebujeme.

Szia
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Unban Žádost