• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Poškozené dema
Dobry den
Mám počítač
Windows 8.1
Steam
Problem začal je to necelý tyden
Když natáčím vlastně demo tak je všechno v pohodě, ale jak ho ukončím a chci se na něj podívat tak mi jde třeba 10 vteřin a pak najednou mi to napíše error. Nevím jestli muže byt chyba s připojenim internetu nebo nějaký problém v cs.
Prosím o radu.
Děkuji Fred
Mám počítač
Windows 8.1
Steam
Problem začal je to necelý tyden
Když natáčím vlastně demo tak je všechno v pohodě, ale jak ho ukončím a chci se na něj podívat tak mi jde třeba 10 vteřin a pak najednou mi to napíše error. Nevím jestli muže byt chyba s připojenim internetu nebo nějaký problém v cs.
Prosím o radu.
Děkuji Fred

-
FreDie - Kazatelův učeň
[vyřešeno] Poškozené dema
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poškozené dema
Ahoj, vypíše ti iba error, alebo ešte niečo k tomu, poprípadne vyskúšaj toto:
Daj vedieť, či pomohlo.
S pozdravom GSHeaDSpY.
- Overiť integritu medzipamäte hry.
- Steam
Knihovna
Vlastnosti (pravým na Counter Strike)
Místní soubory
Overiť integritu medzipamäte hry.
- Steam
- Vložiť zopár príkazov do možností spustenia.
- Steam
Knihovna
Vlastnosti (pravým na CS)
Možnosti spuštění --> -nofbo -nomsaa
- Steam
- Príkaz na spustenie dema:
- Keď používaš playdemo, a nejde ti to, tak používaj príkaz "viewdemo menodema"
Daj vedieť, či pomohlo.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
A jaký error ti to vlastně píše?
Zkopíruj ho z konzole, nebo jej vyfoť, a dej sem.
Zkopíruj ho z konzole, nebo jej vyfoť, a dej sem.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Dobry den,
do konzole dám viewdemo název a poté se mi otevře demo, ale lagne se a po 10 vteřinách se mi vypne.
http://imgur.com/bhvQOtx
do konzole dám viewdemo název a poté se mi otevře demo, ale lagne se a po 10 vteřinách se mi vypne.
http://imgur.com/bhvQOtx

-
FreDie - Kazatelův učeň
Ahoj ráda bych pomohla Fredovi
Když spustím demo tak se po 10 vteřinách vypne a v konzoli mu to napíše toto :http://i.imgur.com/dDO8TWK.jpg
Ale když šoupnu časovač na liště uplne do prava tak se pak demo přehraje celé a trochu se seká ale to asi bude
pomalím pripojenim ne?
Když spustím demo tak se po 10 vteřinách vypne a v konzoli mu to napíše toto :http://i.imgur.com/dDO8TWK.jpg
Ale když šoupnu časovač na liště uplne do prava tak se pak demo přehraje celé a trochu se seká ale to asi bude
pomalím pripojenim ne?
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Tohle se stává i mě, pokud jde o stejný případ, řešení je následující.
Když zapneš demo, tak ve většině případů se samo spustí a běží, dokud nezmáčkneš nějakou klávesu. Po zmáčknutí libovolné klávesy se takto jakoby "lagne" (posune na úplný začátek a zastaví). Tobě nezbyde nic jiného, než ho pustit a posuvníkem najít "pravý" začátek dema. Pak by mělo být všechno v pohodě
Když zapneš demo, tak ve většině případů se samo spustí a běží, dokud nezmáčkneš nějakou klávesu. Po zmáčknutí libovolné klávesy se takto jakoby "lagne" (posune na úplný začátek a zastaví). Tobě nezbyde nic jiného, než ho pustit a posuvníkem najít "pravý" začátek dema. Pak by mělo být všechno v pohodě

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
No jde o to že ho nepustí k pohovoru na práva a mám pocit ze to demo nebude stačit jako důkaz.
Mě to jeho demo jde spustit až na 2-3 pokus ale stejně se malinko seká a tím pádem není na demo
bráno zřetel.
Mě to jeho demo jde spustit až na 2-3 pokus ale stejně se malinko seká a tím pádem není na demo
bráno zřetel.
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
-
UnderKACENKA - Zkušený
Bez odezvy, považuji za vyřešené.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1