• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Problém s SMS
Ahoj, když pošlu SMS, tak se mi ukáže jako neodeslaná a nabízí mi to odeslat znovu. Kredit mam 190kč a mluvil jsem už 2x s operátorem a z jejich strany chyba není, tak jestli byste mi s tím prosimvás nějak pomohli :/ 

Realita je produktem náhody, které říkáme osud.
-
Kurama09 - Amatér
[Vyriešené] Problém s SMS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s SMS
Ano mám, však píšu, že jsem mluvil s operátorem a z jejich strany chyba není.
-
Kurama09 - Amatér
A posíláš správný tvar SMS?
Pokud posíláš starý tvar SMS tzn. "GAMS 8", tak ta stojí 200 Kč (8€), v tom případě máš nedostatečný kredit.
Nový tvar SMS je "GAMS 4". Pár problémů s tím, že lidé posílají původní tvar SMS zprávy tu už bylo, tak jestli to není náhodou i tvůj případ.
Pokud posíláš starý tvar SMS tzn. "GAMS 8", tak ta stojí 200 Kč (8€), v tom případě máš nedostatečný kredit.
Nový tvar SMS je "GAMS 4". Pár problémů s tím, že lidé posílají původní tvar SMS zprávy tu už bylo, tak jestli to není náhodou i tvůj případ.

-
Abee - Drbna
Keď mi to nefungovalo skúsil som nasledujúci postup a to je : Vypni si mobil - vytiahni SIM z mobilu - počkaj 1 minútu - vlož SIM spat do mobilu - znovu skús poslat SMS.
Ak ti ani to nepomohlo tak chod k operátorovy do predajne a tam mu popíš svoj problém a pošli SMS pred ním nech sa pozrie čo to tam píše
Ak ti ani to nepomohlo tak chod k operátorovy do predajne a tam mu popíš svoj problém a pošli SMS pred ním nech sa pozrie čo to tam píše

[VIP] knife 4
[ExtraVip] Furien 6, Furien 1
[ExtraVip] Furien 6, Furien 1

-
DenTaxx - Pokročilý
To s vyndáním SIM jsem zkoušel a nefunguje to :/ btw. ohledně toho operátora, psal jsem, že tim to není... 

-
Kurama09 - Amatér
• Stránka 1 z 1