Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Public 1

Příspěvekod m1skin » 08 črc 2016, 23:11

Dobrý deň/večer prajem.

Mám len takú krátuku otázku. Kto dáva práva adminom na Public 1 servery ?
Hráči čo sú tam trošku mimo , tí mi nevadia , ani tí admini čo tam hrajú a nevedia to moc dobre , ani to mi nevadí , ale chcel by som vedieť , či týto admini majú už skúsenosti dlhodobejšie , alebo či ste teraz prijali nejakých nových čo to hrajú max týždeň.
Lebo je naozaj zaujímavé keď dostanem slay za to , že som terorista na D2 , bomba je dropnutá na mide a mid kukajú 2 AWP a som sám proti 5 hráčom a ostáva 15 sekúnd do konca hry . Logicky sa rozhodnem už len ukempiť zbraň , kedže nie je šanca aby som to za taký čas uhral , no ale samozrejme som zabil admina a hneď som dostal slay odôvodnený " ja problem? co tak si po drop a nie tam kempi kym niekto odtial vide". Ten admin mi pripadá , ako keby hral tú hru prvýkrát a ešte sa budú hádať o tom , že majú pravdu. Ak je tu nejaký normálny hráč čo pozná CSko , tak bude chápať , že ja som nespravil nič zlé.

To je vlastne všetko , len som dúfal že po tých rokoch čo existuje GS a po tých pár týždňoch čo som tu nehral , už tu budú trošku rozumnejší admini , tak ako bývali admini kedysi.
m1skin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Public 1

od Rumcajz » 08 črc 2016, 23:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Public 1

Příspěvekod Joker360 » 09 črc 2016, 05:42

Ja ti to poviem takto: taktiež niesom stotožnení s tímito pravidlamy že aj keď ideš na smrť, musíš pre ten plant ísť, proste je to tak. Musíš dodržiavať pravidlá servera.
S tími adminmi ti neviem pomocť, hladal som na gamesites niečo jako "členovia admin teamu" a nič. Možno ti totu povie nejaký admin, poprípadne supporter.
Ak sa chceš na toho admina sťažovať píš to sem->https://www.gamesites.cz/forum/stiznosti-na-adminy-f865.html
Prajem pekný deň :)
Potrebuješ poradiť, pmôcť? - KONTAKTUJ MA DO PM
Tvoj Cs-Furien Akademik Joker
Furien1- Evip
Furien8- Evip
Zombie Chronic 3- EVIP
Prajem pekný deň! :D

Joker360
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Honziiik13 » 09 črc 2016, 10:12

m1skin píše:Kto dáva práva adminom na Public 1 servery ?

Práva si hráči musí nejprve zažádat tady a následně HLSA zváží jestli bude ten daný hráč vhodný na post Admina.
m1skin píše:Lebo je naozaj zaujímavé keď dostanem slay za to , že som terorista na D2 , bomba je dropnutá na mide a mid kukajú 2 AWP a som sám proti 5 hráčom a ostáva 15 sekúnd do konca hry . Logicky sa rozhodnem už len ukempiť zbraň , kedže nie je šanca aby som to za taký čas uhral , no ale samozrejme som zabil admina a hneď som dostal slay odôvodnený " ja problem?

Na serveru jsou určitá pravidla (Pravidla Publicu jsem nenašel, ale zde jsou také napsány), která se musí dodržovat, i když víš, že nemáš šanci tak pro drop se musíš alespoň pokusit zajít.
m1skin píše:To je vlastne všetko , len som dúfal že po tých rokoch čo existuje GS a po tých pár týždňoch čo som tu nehral , už tu budú trošku rozumnejší admini , tak ako bývali admini kedysi.

Pokud máš stížnost na Admina tak ho nahlas do Stížnosti na Adminy podle vzoru
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Příspěvekod m1skin » 09 črc 2016, 21:16

Ďakujem vám za odpovede :) Sťažnosť podávať nebudem pokiaľ sa jednalo o pravidlá ktoré som porušil , to bola samozrejme moja vina. Ale čakal by som že takú vec nechajú admini tak , keďže to nebolo kempenie celé kolo , ale len posledných 15 sekúnd to bolo kráčanie cez katy.

Nech sa vám darí do budúcnosti a čo najmenej problémov s hráčmi a adminmi :D
m1skin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 10 črc 2016, 23:48 VIP

Tak jak psali kolegové výše, musíš za každou cenu jít pro bombu, když je dropnutá, savevovat bys to neměl, porušuješ tím pravidla serveru.
Pokud vidíš, že admin něco provadí nebo se chová takhle arogantně, podej stížnost s důkazy.
Pokud nějací hráči porušují pravidla hry, nahlaš je zde na fóru do sekce Porušení pravidel s důkazy a podle vzoru.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Gamesites.cz