• Stránka 1 z 1
Otázka "Kolik je jedna a jedna?"
Nedávám sem demo, není účel to více rozmazávat, ale jen mě zajímá, kde se vzala odpověď na otázku při schodech do nebe.
Otázka z úst Simona zněla: "Kolik je jedna a jedna?" Ať se na to podívám jakýmkoliv metrem, správná odpověď na otázku začínající "kolik" nikdy nebude 11. (Smířím se s odpovědí 2, při odkazu na logickou matematiku možná ještě 1.) Jestli to tedy není nějaké slovíčkaření. Během hry i admin potvrdil, že je to 11, protože to asi řekl jiný admin. Ale nějak mi to nedává smysl, jak tuto odpověď obhájit.
Otázka z úst Simona zněla: "Kolik je jedna a jedna?" Ať se na to podívám jakýmkoliv metrem, správná odpověď na otázku začínající "kolik" nikdy nebude 11. (Smířím se s odpovědí 2, při odkazu na logickou matematiku možná ještě 1.) Jestli to tedy není nějaké slovíčkaření. Během hry i admin potvrdil, že je to 11, protože to asi řekl jiný admin. Ale nějak mi to nedává smysl, jak tuto odpověď obhájit.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
Otázka "Kolik je jedna a jedna?"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Otázka "Kolik je jedna a jedna?"
1 a 1 je 2 ziadne 11 . Pismenko A v tomto priklade sa bere ako +.

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Já s tím souhlasím, ale další hráči, nakonec i Simon, jsou jiného názoru a rozhodně nerozumí argumentům. Vadí mi jediná obrana, že to řekl admin.

-
Je pravda že Admin by měl hru ovládat, ale i možnost, že se splete je někdy na místě, proto si věci ověřuj například u 2 a více adminů, pokud se jejich názor bude schodovat tak je to na 99% pravda, pokud ne tak jeden z nich pravdu nemá.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Ja si myslím že to byla dementní otázka simona protože obojí je v podstatě správná odpověd. Takže se otázka měla zrušit a dát nějaká normální.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
taky názor, ale proč myslíš, že by měla být správná varianta 11? Neberte to, že chci dělat nějaké trololo nebo flame. Ale mě to 11 do toho rozhodně nějde.
S tím ptaním více adminů je to sice pravda, ale 2 admini ti to potvrdi a dalsi vyvrati. Proto se ptam tu verejne...
S tím ptaním více adminů je to sice pravda, ale 2 admini ti to potvrdi a dalsi vyvrati. Proto se ptam tu verejne...

-
Tak jako by výsledek mohl být 2 nebo 11, tak výsledek taktéž může být ,, dvě jedničky ", ale taky 5, 6 .. Jedná se o otázku, kterou bych nepoužíval.
Platí, že dvě a dvě jsou čtyři, ale stejně může platit, že jedna a jedna jsou tři. Třeba otec a matka plus dítě jsou tři – matka a otec (jedna a jedna) tak mohou být dohromady tři, čtyři, nebo pět. Záleží jen jakou metaforou, jakým popisem se blížíš k číslům a uchopování skutečnosti.
Life
Platí, že dvě a dvě jsou čtyři, ale stejně může platit, že jedna a jedna jsou tři. Třeba otec a matka plus dítě jsou tři – matka a otec (jedna a jedna) tak mohou být dohromady tři, čtyři, nebo pět. Záleží jen jakou metaforou, jakým popisem se blížíš k číslům a uchopování skutečnosti.
Life
-
byLife - CS2 Admin
Jistě hloupost to je, ale ve hře rozhodující o přežití. Sice je to demence Simona, který neví, jak s hrou naložit, ale čučí na to spoustu dalších lidí a všichni papouškují, že pravda je to, co řekl někdo předtím. A jestli je to tak, jak píšete, tak nechápu, proč admin nezakročil, nebo na to neupozornil. Když vynechám slovíčkaření, tak je tvoje odpověď úplně zcestná a vůbec se nesnaží odpovědět na mou otázku.
Napište někdo prosím, jaký je správný postoj a ne OT, že tu řešíme blbosti. Je to reálná situace, ze včerejší hry, kdy se Simon podpořený adminem choval jak dement a přesto, že se tam trestali větší kraviny - prohřešky, tak tohle se zdálo všem OK...
Napište někdo prosím, jaký je správný postoj a ne OT, že tu řešíme blbosti. Je to reálná situace, ze včerejší hry, kdy se Simon podpořený adminem choval jak dement a přesto, že se tam trestali větší kraviny - prohřešky, tak tohle se zdálo všem OK...

-
1 a 1 jsou 2, 2 a 2 jsou 4
Kdo tvrdí že 1 a 1 je 11, nebo 2 a 2 je -475,36 dostane ban za slovíčkaření.
Tečka.
Kdo tvrdí že 1 a 1 je 11, nebo 2 a 2 je -475,36 dostane ban za slovíčkaření.
Tečka.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Muj nazor.. Strucne receno. Kolik je jeden balon a jeden puk? 2 predmety ( balon a puk )...
Život je boj, tak bojuj..
STEAM: Achillesツ

STEAM: Achillesツ

-
Achilleus - Mistr
já to "a" nechápu jako plus ale jako "dej to k sobě". tudíž 89 a 12 je 8912 avšak 89 + 12 je 101, ale budu se odteď řídit aweeho rozhodnutí...
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-
SavoLita - Zkušený
ked pouzije slovo "koľko je" je jasné že sa jedná o súčet čísel. Čo na tom nechápete?
Navrhujem aby ste sa správnu odpoveď spýtali svojej učiteľky matematiky v škole. Ona vám určite vysvetlí ako to je....

Navrhujem aby ste sa správnu odpoveď spýtali svojej učiteľky matematiky v škole. Ona vám určite vysvetlí ako to je....

-
VoLdEmOrD - Sponzor
• Stránka 1 z 1