• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Nový Steam Cryzysek
Nazdárek nevím co to mám za blbost ani si nemůžu vzpomenout že bych si nastavil já sám že nějakou blbou ochranu na Evip.K mému EVIP kódu se nikdo nedostane takže nevidím důvod proč bych měl mít tuhle šaškárnu aktivní chápu že někteří lidi to tak mají ale ja to tak mít nechci jelikož mám už EVIP několik let.Takže bych poprosil o zrušení ochrany ať se nemusím furt jak šašek přepojovat s učtu na učet(Ochranu nepotřebuju tak si ji nechte pro lidi co jí potřebujou).Dodám ještě že nechci aby se mi tu vyjadřovali osoby kterým do toho může být fuk a nemají ani práva na to aby to řešily(Lock a edit nejsou práva na řešení VIP/EVIP).Cryzysek

Temná osobnost ZM Sekce.
-
cryzysek - Zkušený
[Vyriešené] Nový Steam Cryzysek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nový Steam Cryzysek
Prečítal si si podmienky ked si si kupoval VIP?
Stojí tam:
13. Uzivatel, ktery si aktivuje vyhody na originalni hru, nemuze svoje vyhody reaktivovat na jiny, nove vytvoreny ucet.
Je to ochrana proti tomu, aby hráči nemali 1 VIP kod na viacerých učtoch. Ak by sa to aj stalo, VIP sa zablokuje a hrači dostanu BAN.
Lock.
Stojí tam:
13. Uzivatel, ktery si aktivuje vyhody na originalni hru, nemuze svoje vyhody reaktivovat na jiny, nove vytvoreny ucet.
Je to ochrana proti tomu, aby hráči nemali 1 VIP kod na viacerých učtoch. Ak by sa to aj stalo, VIP sa zablokuje a hrači dostanu BAN.
Lock.

-
letec29 - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1