• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Skin/y Otázka
Zdravím všechny.. omlouvám se že je to bez vzoru ale k mému problému vám to nijak nepomůže a nevím do jaké sekce to dát..
Takže.. už delší dobu mám v Csku mody (na zbraně, only): AWP,AK. no a tak mě napadlo si vylepšit ten svůj "arzenál"
než tak udělám chci se pozeptat jestli je to povolené na vašich serverech
(nemyslím mody jako takové) ale jeden určitý mod určení pro AUG a SG viz. http://gamebanana.com/skins/141215 přesněji jde o CZ-805 BREN, nepsal bych kdyby byla obyčejná ale má pravděpodobně specialní nastavení, zatím nevyzkoušené - jedná se o skript/y zbraně který je ve složce při manualní instalaci a nějaké animace (které budou pravděpodobně pro vizualní effekt) ale tady jde spíš o ty skripty jelikož skripty jako takové jsou zakázané a nerad bych se pustil do propasti bez "výstroje" doufám že jste pochopili
bez urážky
Předem děkuji za odpověď
S pozdravem Kingofking
Takže.. už delší dobu mám v Csku mody (na zbraně, only): AWP,AK. no a tak mě napadlo si vylepšit ten svůj "arzenál"

Předem děkuji za odpověď

S pozdravem Kingofking
Rád dávám headshoty na CS1.6 - Problém?
Skillobot 

-
kingofking - Amatér
[vyřešeno] Skin/y Otázka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Skin/y Otázka
Však co to má za scripty? Normální skin zbraní, normálně to používej.. 

-
N0k - Zkušený
Ahoj,
skiny zbraní nejsou nic nepovoleného, takže není důvod abys s tím nemohl hrát. Své skiny, které si dáš do hry - nahradíš jimi ty původní uvidíš pouze ty (platí i pro případné animace).
skiny zbraní nejsou nic nepovoleného, takže není důvod abys s tím nemohl hrát. Své skiny, které si dáš do hry - nahradíš jimi ty původní uvidíš pouze ty (platí i pro případné animace).
-
Ovie - Profesionál
Myslim si, ze nebude stim zadny problem...
Ex cs 1.6 JB's & Furien admin
Ex Cheathunter
Ex Cheathunter
-
Classsic - CS 1.6 Support
• Stránka 1 z 1