• Stránka 1 z 1
Re: KOFOLA
fúúúúúha, nie som na žiadnej strane, ale dávaš si dobrý diss aj sám

+ tie rými sa rýmujú no sú nepresne
.

ďalej som to ani nepočuvalJmenuji se Jan, takže Jeníček, docela bužíček, ...

+ tie rými sa rýmujú no sú nepresne

-
spEExX - Kazatelův učeň
Typický Český/Slovenský rap,
1) Špatně se to rýmuje
2) Půlce textu nerozumím, jelikož postrádáš schopnost artikulovat
3) Text (alespoň to čemu jsem rozuměl) zní jako by si to složil ve škole v hodině Matematiky jelikož tvá slovní zásoba je trochu chabá. Vem si příklad z Eminema, aby se stal úspěšným tak si četl slovníky.
4) Jestli si myslíš, že se z toho KOFOLA nějak naštve tak si na omylu, jelikož já na jeho místě bych se ti začal smát
Čau
1) Špatně se to rýmuje
2) Půlce textu nerozumím, jelikož postrádáš schopnost artikulovat
3) Text (alespoň to čemu jsem rozuměl) zní jako by si to složil ve škole v hodině Matematiky jelikož tvá slovní zásoba je trochu chabá. Vem si příklad z Eminema, aby se stal úspěšným tak si četl slovníky.
4) Jestli si myslíš, že se z toho KOFOLA nějak naštve tak si na omylu, jelikož já na jeho místě bych se ti začal smát
Čau
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Rap je umění a tys to totálně podělal. Nezkoušej už nic skládat a ani rapovat, protože těmi výtvory dokážeš ledatak někomu zhnusit hudební styl. Garlin a Kofola (ty z kterých si tam utahuješ) toho dokázali víc než ty. Bejt tebou tak držím papulu a poslouchám, aby ses k něčemu přiučil a získal rozum a logické myšlení... Jedna otázka na tebe: Co sleduješ tou "rapovou skladbou?"
ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...

-
Vasmenx - Mistr
Za 1.
Text bol hotový za 5min, išlo len o srandu.
Za 2. Kofola a Garlin dokázali viac? A na to si ako prišiel?
Poznáš ma že súdiš podla 1 videa?
Za 3. Kofolu mám niekde hlboko keďže to je najegoistickejší človek akého poznám, čo mi zobral práva len kvôli tomu že je dementný, len sa kukni na tento obrázok čo mi písal keď som bol admin na knife: http://jpeg.cz/images/2015/10/29/kaVW6.jpg alebo ak chceš, tak si rovno prečítaj celú slohovku o tom čo kofola je zač, aj keď mam piči či veríš alebo nie, hovor si čo chceš. Všetkých normal. adminov vyhodil a nechal tam dementov, jediná normal adminka je tam Le1ca. Jo a skoro som zabudol, nechápem jak mirec14 alias Cezar mohol dostať poziciu knife cheathuntera
:D skoro oldschool kniferov jeblo keď som im to povedal že čo za bota dostal takú pozíciu keď nevie a nepozná rôzne cheaty na knife mod.

Za 2. Kofola a Garlin dokázali viac? A na to si ako prišiel?

Za 3. Kofolu mám niekde hlboko keďže to je najegoistickejší človek akého poznám, čo mi zobral práva len kvôli tomu že je dementný, len sa kukni na tento obrázok čo mi písal keď som bol admin na knife: http://jpeg.cz/images/2015/10/29/kaVW6.jpg alebo ak chceš, tak si rovno prečítaj celú slohovku o tom čo kofola je zač, aj keď mam piči či veríš alebo nie, hovor si čo chceš. Všetkých normal. adminov vyhodil a nechal tam dementov, jediná normal adminka je tam Le1ca. Jo a skoro som zabudol, nechápem jak mirec14 alias Cezar mohol dostať poziciu knife cheathuntera

Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
spEExX píše:fúúúúúha, nie som na žiadnej strane, ale dávaš si dobrý diss aj sám
ďalej som to ani nepočuvalJmenuji se Jan, takže Jeníček, docela bužíček, ...
+ tie rými sa rýmujú no sú nepresne.
Nikdo si diss sám sebe nedáva, zle si počul, "Jmenuješ se jan" nie "Jmenuji se jan", páč kofola sa volá Ján.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Vasmenx píše:Rap je umění a tys to totálně podělal. Nezkoušej už nic skládat a ani rapovat, protože těmi výtvory dokážeš ledatak někomu zhnusit hudební styl. Garlin a Kofola (ty z kterých si tam utahuješ) toho dokázali víc než ty. Bejt tebou tak držím papulu a poslouchám, aby ses k něčemu přiučil a získal rozum a logické myšlení... Jedna otázka na tebe: Co sleduješ tou "rapovou skladbou?"
Hubu si drž sám, nejaké 13 ročné decko čo má práva na GS mi tu niečo ide hovoriť

Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
s1nneRKn1fer píše:Za 1.Text bol hotový za 5min, išlo len o srandu.
Za 2. Kofola a Garlin dokázali viac? A na to si ako prišiel?Poznáš ma že súdiš podla 1 videa?
Za 3. Kofolu mám niekde hlboko keďže to je najegoistickejší človek akého poznám, čo mi zobral práva len kvôli tomu že je dementný, len sa kukni na tento obrázok čo mi písal keď som bol admin na knife: http://jpeg.cz/images/2015/10/29/kaVW6.jpg alebo ak chceš, tak si rovno prečítaj celú slohovku o tom čo kofola je zač, aj keď mam piči či veríš alebo nie, hovor si čo chceš. Všetkých normal. adminov vyhodil a nechal tam dementov, jediná normal adminka je tam Le1ca. Jo a skoro som zabudol, nechápem jak mirec14 alias Cezar mohol dostať poziciu knife cheathuntera:D skoro oldschool kniferov jeblo keď som im to povedal že čo za bota dostal takú pozíciu keď nevie a nepozná rôzne cheaty na knife mod.
Tobě strašně leží v žaludku, že už nemáš práva, že nic neumíš, nemáš reálný život, tak si žiješ v téhle virtuální realitě.
No jednoznačně dokázali, nevím proč do toho pleteš Garlina, který tě jen odebral na žádost HLSA, který má na to plné právo, zvlášť když jsi porušoval pravidla serveru. Ale jsem rád, že jsme tě dokázali vytočit do nepříčetnosti, že i po více jak roce ti leží v žaludku, že zde nejsi admin! On tě mozná nezná, ale já tě znám, a musím souhlasit, jsi oproti mě nic

A za třetí, nevím co je na tom screenu, normálně jsem se zeptal admina, který rozumí cheatum na jeho názor o mém názoru tam není psáno nic, to neznamená, že jsme ho neměl. Mirec nemohl být CHH na knifech, protože KB na knifech můžeme banovat jen já a Killer, takže tohle vycucáno z prstů si napiš na papírek a strč si to do prdele

Mám tě rád a vyliž si

PS: na konec rým, ať víš jak má vypadat diss.
Právě jsme ti oholil obočí, právě jsme tě absolutně pomočil.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1