• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Reset ranku
Čau, už asi jeden a půl měsíce se mi po změně mapy zresetuje rank. Nevím čím by to mohlo být.
Non-Steam
Non-Steam
- Mik3Zc
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Reset ranku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reset ranku
Tvoj rank je viazaný na tvoje SID (Steam ID). Steam hráči majú pevne stanovené SID, nemení sa, zatiaľ čo Non-Steam hráči majú SID dané serverom. Akonáhle sa zmení mapa, dá sa povedať že sa odpojíš a zase pripojíš na server. Pri tomto procese sa môže stať že server ti priradí iné SID než si mal predtým, s následkom "resetu" ranku. Mal som podobný problém.
Riešenie: Kúpa originálnej verzie hry -Steam verzie.
Možno tu sú iní machri ktorí vedia o niečom lepšom, preto moje riešenie ber ako poslednú možnosť
Riešenie: Kúpa originálnej verzie hry -Steam verzie.
Možno tu sú iní machri ktorí vedia o niečom lepšom, preto moje riešenie ber ako poslednú možnosť

-
MessWithTheBest - Zkušený
Re: Reset ranku
Pokud nemáš, tak vyzkoušej herní klient od GS. Když nezabere, tak pomůže jedině koupě originální hry, jak je již zmíněno v předešlém příspěvku.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1