• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Steam
Zdravím! Sice se tento problém netýká VIP , ale nutně potřebuju radu.. Hraju u Vás už asi 3 roky.. Mám Steam.. EVIP na W3FT 1 .. A teď nevím proč, když zapnu CSko, tak se mi zobrazí hrozně přiblížené.. Je to jako kdybych měl změněné rozlišení. Říkal jsem si, že když se lognu na server tak se to spraví.. Bohužel, na server mě to nenechá lognout.. 2 čárky před koncem mě to vyhodí a vypne celé CSko. Poradil by mi někdo co s tím mám udělat? Prosím. Děkuju moc!

Coufi^^
-
davecoufik - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam
S tím rozlišením: Otevři si steam->Knihovna->Hry->pravým na CS 1.6->Vlastnosti->Nastavit možnosti spuštění...->do toho řádku napiš -full->Potvrď "OK" ->zapni cs.
Kdyby to nevyšlo tak zkus místo -full napsat -window a pak si ve hře změnit nastavení video.
S tím připojením na server nevím jak ti pomoci. Zkus pak spustit CS jako administrátor mě to dřív dělalo také, tak jsem to tak spouštěl a pak se to samo spravilo
.
Případně zkus odinstalovat CS ve steamu, smaž složku Half-Life, která je v steam složce a znova CS nainstaluj.
Kdyby to nevyšlo tak zkus místo -full napsat -window a pak si ve hře změnit nastavení video.
S tím připojením na server nevím jak ti pomoci. Zkus pak spustit CS jako administrátor mě to dřív dělalo také, tak jsem to tak spouštěl a pak se to samo spravilo

Případně zkus odinstalovat CS ve steamu, smaž složku Half-Life, která je v steam složce a znova CS nainstaluj.
-
Faze123 - Drbna
• Stránka 1 z 1