Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o Admin Práva/CTF #1

Příspěvekod FreDie » 14 črc 2016, 10:23 VIP

Nazov: CTF#1/ *Underwold*.[F]reD.

Ahoj, rád by som požádal o admin práva na CTF #1

Nick v hre : *Underwold*.[F]reD.

Nick na fóre : UnderwoldFred

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/underwoldfred-u50194.html

Vek : 17

Steam nick : ...[F]reD...

Steam ID : STEAM_0:0:163876144

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... yer=445896

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Minulost zní takhle: Mám mladšího bratra, kterému jsem pujčoval Počítač aby se nenudil, když je sám doma nicméně bratr hrál cs 1.6 CTF servery. Postahoval si nějaké cheaty jako je AB a ban dostal pod jménama znícimi: [$]Hromi[$] , Viper , *LeGix*pokuď jsem nedodal všechny jména tak se předem omlouvám. Od doby co jsem zjistil že muj bratr dostal za cheating bany na více jmen tak jsem mu ty cheaty všechny smazal a PC jsem mu už nikdy nepujčil (Může to znít nedůvěryhodně, ale je to tak bohužel). Nicméně jsem si pořídil steam a koupil si cs 1.6 a na steamu jsem dostal 2 bany tuším za kemp.

Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Petr studuji vojenskou střední školu, rád čtu knihy a mám rád společnost. Často si vyjdeme s kamarádami na zábavu a jako poslední si rád zahraji CS 1.6.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci se podílet na chodu portálu, pomáhat portálu a samozřejmě aby byl na serveru pořádek , vyklidit server od cheatingu a nevychovaných hráču = VULGARISMUS apod.

Ďěkuji za čas věnovaný prečtení žádosti a děkuji předem jak za kladné tak i negativní odpovědi.
ObrázekObrázek
Obrázek
FreDie
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamítnuto] Žádost o Admin Práva/CTF #1

od Rumcajz » 14 črc 2016, 10:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admin Práva/CTF #1

Příspěvekod Cobretti » 14 črc 2016, 10:42

UnderwoldFred píše:Minulost zní takhle: Mám mladšího bratra, kterému jsem pujčoval Počítač aby se nenudil, když je sám doma nicméně bratr hrál cs 1.6 CTF servery. Postahoval si nějaké cheaty jako je AB a ban dostal pod jménama znícimi: [$]Hromi[$] .......

Zajímavé, zvláštní je, že si mi kdysi z tohoto účtu psal, že jsi to ty osobně a že tě ty bany poučily o tom, že už nebudeš cheatovat.
Další a podstatná věc, kterou jsem ti psal i v PM jest, že tvá dema jsou neskutečně zalagovaná a některá se po pár sekundách vypnou, což nemůže být brán jako věrohodný důkaz.
Bylo ti doporučeno, aby si s tím něco udělal. Do té doby nemůže být řeč o tom, že by si zde byl admin.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů