• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]stažnosť
dobry den chcem podať štiažnosť na [~FlaGerS~] Cobretti admina bo zakročil nepripustne . neporušil som pravidla vobec cele to bolo tak že zostal počeť hračov tak že 3v1 a nekdo mi tam písal že ta mam isť a tak som odmietol bo som si vybojoval win tak som dostal ban za prehadzovanie a ani ras som sa neprehodil .. a dokatzu som chcel stiahnuť video zo serveru ale nejde mi to stiahnuť ... ale taketo zaobchadzanie je nepripustne .
podla mna mal za zabiť aby ma to tam prehodilo a nie mi dať neopravneny ban . dakujem
podla mna mal za zabiť aby ma to tam prehodilo a nie mi dať neopravneny ban . dakujem
-
NARUTO123 - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]stažnosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stažnosť
Ahoj, bohužel máš pravdu, ale z prvotní situace na serveru to tak bohužel nevypadalo. Za CT tým jsem zabil nějaké vip u T a jelikož jsme byli my dva na serveru s výhodama (o kterých vím), usoudil jsem, že jsem tedy zabil tebe. Po pár sekundách jsem koukl na tabulku, jelikož si pronesl něco ve smyslu, že si od začátku CT či co (bohužel není zdokumentováno a v hlstats to taky nějak chybí) a najednou to bylo v poměru hráčů 3 vs 1 - screen, což už mě opravdu dovedlo k tomu, že si se samovolně vrátil a proto si byl odměněn.
Nicméně teď jsem se díval na tvé záznamy a musím říct, že žádné napojování či přechod není v tvých statistikách zaznamenán.
Proto prosím přijmi moji omluvu, ale bohužel na serveru to vypadalo trochu jinak, než ve skutečnosti bylo
Nicméně teď jsem se díval na tvé záznamy a musím říct, že žádné napojování či přechod není v tvých statistikách zaznamenán.
Proto prosím přijmi moji omluvu, ale bohužel na serveru to vypadalo trochu jinak, než ve skutečnosti bylo

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Re: stažnosť
Admin se omluvil , příště si na to dá určitě vetší pozor.
Stížnost tedy beru za vyřešenou. Pokud chceš něco doplnit k této stížnosti tak máš možnost.
Stížnost tedy beru za vyřešenou. Pokud chceš něco doplnit k této stížnosti tak máš možnost.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]stažnosť
omluvu prijmam
nabuduce prosím opartne .

-
NARUTO123 - Kolemjdoucí
Re: [Vyřešeno]stažnosť
Ale stejnak by som chcel vedieť prečo so dostal druhy ban za nadavky ked žiadne neboli .
-
NARUTO123 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1