• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Unban
1. server: JailBreak 2
admin: Archandel Urinal
nick: Kaprikova rodinka (Kiki)
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Archandel Urinal
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Neznalost pravidel]
[=] Zabanovany nickname: Kaprikova rodinka (Kiki)
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:836752619
[=] Zabanovana IP: 5.22.152.232
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
3. Simon řekl ,,pojďte za mnou" a jeden hráč se nerozešel okamžitě a dostal kill. Když jsme psali dozorci, že mu má nechat aspoň 2 sekundy na to, aby se rozešel, admin nám dal ban za neznalost pravidel.
4. Ano jsem VIP.
admin: Archandel Urinal
nick: Kaprikova rodinka (Kiki)
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Archandel Urinal
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Neznalost pravidel]
[=] Zabanovany nickname: Kaprikova rodinka (Kiki)
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:836752619
[=] Zabanovana IP: 5.22.152.232
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
3. Simon řekl ,,pojďte za mnou" a jeden hráč se nerozešel okamžitě a dostal kill. Když jsme psali dozorci, že mu má nechat aspoň 2 sekundy na to, aby se rozešel, admin nám dal ban za neznalost pravidel.
4. Ano jsem VIP.
Život se s vámi bude srát jen tak, jak mu vy sami dovolíte!
Ve chvíli, kdy stojíš k smrti čelem, poznáš hodnotu života...
Ve chvíli, kdy ti dojde, že si dostal druhou šanci na život, vidíš ten svět úplně jinak.
Ve chvíli, kdy ti dojde, že si dostal druhou šanci na život, vidíš ten svět úplně jinak.
-
Kaprikskiki - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban
Žádné pravidlo 2 sekund neexistuje. Psal jsem vám, že příkazy se plní ihned a bez zdržování. Ale vy jste stále psali, že hráč má 2 sekundy na splnění příkazu. Já vám stále a dokola psal, že pravidlo 2 sekund neexistuje. Ale stále jste si psali svoje, že existuje.. Neřeknu kdyby byl nějaký příkaz s pohyby, tak to by jsem dal více času, ale byl pouze příkaz "pojďte za mnou". A že hráč psal do chatu, taky není můj problém.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
To nevím, že hráč psal do chatu, ale to je jedno. Mě jde o to, že včera hrál večer na nějakej admin a dostal kill, když nešel okamžitě za simonem a admin dal ban dozorci, který ho zabil, za to, že mu má nechat 2 sekundy.
Život se s vámi bude srát jen tak, jak mu vy sami dovolíte!
-
Kaprikskiki - Kolemjdoucí
Počkáme až se vyjádří někdo z vyšších..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Kaprikskiki píše:To nevím, že hráč psal do chatu, ale to je jedno. Mě jde o to, že včera hrál večer na nějakej admin a dostal kill, když nešel okamžitě za simonem a admin dal ban dozorci, který ho zabil, za to, že mu má nechat 2 sekundy.
Tak takovej admin tady nemá co dělat, protože si vymejšlí vlastní pravidla a dělá akorát zmatky. Řekni kdo to byl a zruším ho.
PLATÍ PRAVIDLA, KTERÝ JSOU TADY
nic víc, nic mín
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Jak psal Dwandy. Takový admin tady nepatří.
Protože tě ze serveru znám a vím, že opravdu pravidla neznáš a JB hrát neumíš, nevěřím ti že se to vážně stalo. Myslím, že si jen vymýšlíš.
Máš 48 hodin na vyjádření o kterého admina šlo, v opačném případě ti bude přístup k CT za neznalost pravidel, vytváření vlastních a pomluvy admin týmu trvale odepřen.
Protože tě ze serveru znám a vím, že opravdu pravidla neznáš a JB hrát neumíš, nevěřím ti že se to vážně stalo. Myslím, že si jen vymýšlíš.
Máš 48 hodin na vyjádření o kterého admina šlo, v opačném případě ti bude přístup k CT za neznalost pravidel, vytváření vlastních a pomluvy admin týmu trvale odepřen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Aby si věděla že držím slovo, banned.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1