• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Nejde spustit CS:GO
Ahoj
Hrával jsem CS:GO bez problému na W7 - všechno fungovalo jak má. Přešel jsem na W10 a nejde mi spustit žádná hra co mám. Mám notebook a slyšel jsem od kámošů , že na notebooku dělá W10 zle a mají s tím negativní zkušenosti.Na PC s tím problémy nejsou. Zkoušel jsem spustit všechny hry a vždy jen problikne obrazovka a nic se pak už neuděje. V možnosti spuštění CS:GO jsem měl tento příkaz už od začátku threads 2 -nod3d9ex -nojoy -freq 75 -novid -high.Zkusil jsem místo toho napsat -w 800 -h 600 a při spuštění hry už to jen neprobliklo ale už jsem viděl CS:GO menu ale jen na 2 sec... nějaký rady? snad nebudu muset přeinstalovat W... díky
Hrával jsem CS:GO bez problému na W7 - všechno fungovalo jak má. Přešel jsem na W10 a nejde mi spustit žádná hra co mám. Mám notebook a slyšel jsem od kámošů , že na notebooku dělá W10 zle a mají s tím negativní zkušenosti.Na PC s tím problémy nejsou. Zkoušel jsem spustit všechny hry a vždy jen problikne obrazovka a nic se pak už neuděje. V možnosti spuštění CS:GO jsem měl tento příkaz už od začátku threads 2 -nod3d9ex -nojoy -freq 75 -novid -high.Zkusil jsem místo toho napsat -w 800 -h 600 a při spuštění hry už to jen neprobliklo ale už jsem viděl CS:GO menu ale jen na 2 sec... nějaký rady? snad nebudu muset přeinstalovat W... díky

-
BwernCz - Mistr
[Vyřešené]Nejde spustit CS:GO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nejde spustit CS:GO
btw. Vsechny hry jsem instaloval , kdyz jsem mel W7 a ty me nejdou.Zkusil jsem stahnout treba transport tyccon , kdyz ted mam W10 a hra jde...

-
BwernCz - Mistr
Reinstaluj všechny hry, co jsi instaloval na těch Win 7. Pak by ti to už mělo jet.
-
Javi - Spamerův sluha
Čau skús si prečítať toto a spraviť to podľa toho ako to tam píše. Ak by si nevedel ako a čo tak môžem ti pomôcť na tsku keď budem mať čas.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
d1ky,urcite vyzkousim a pokud by nepomohlo , tak se na TS zastavim
muzete zavrit (:
muzete zavrit (:

-
BwernCz - Mistr
• Stránka 1 z 1