Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Moje nejasnosti v pravidlach.

Příspěvekod Leviatan » 10 črc 2016, 20:40 VIP

1) Simon dá zákaz čupieť. Následne povie "Čupnite si." ---> "Skočte.". Po tomto príkaze by sa mali hráči opäť postaviť (aspoň takto to bývalo pokiaľ ma pamäť neklame), keďže majú zákaz čupieť. Minule ale simon zabíjal tých čo sa postavili, tak sa pýtam, či sa niečo nemenilo.

2) Simon dá zákaz čupieť. Následne povie "Čupnite si." ---> "Doplňte k druhej strane čiary". Po tomto príkaze hráči po stojačky doplnia. Po doplnení by podľa logiky mali ďalej stáť, avšak minule simon zabíjal za to, keď si hráči opätovne nečupli. Konal simon správne?

3) Môže sa príkaz "Zahráme si hru na simona" použiť na začiatok hry na simona? Logicky mi to tam sedí, avšak minule simon zabíjal, ak sme reagovali na príkazy "sajmon hovorí ...". Aby som to vysvetlil ako to chápem, "simon" je hra a preto nevidím logický dôvod, prečo by sa takto tá hra nemohla začínať.
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Moje nejasnosti v pravidlach.

od Rumcajz » 10 črc 2016, 20:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Moje nejasnosti v pravidlach.

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 črc 2016, 09:48

1. Hráči mají skočit v čupe a zostať v čupe.

2. Hráči mají zůstat stát. Tady si to pletete s tímto: Mapa crime. Jděte na čáru a doplňujte blíže ke zbrojce. Budete čupět. Někdo umře a vy musíte splnit příkaz, tzn. postavit se, doplnit a znova si čupnout.

3. Neplatí. V pravidlech jsou jen 2 způsoby jak se Simon začíná a jak se ukončuje.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery