• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Ban za [Neznalost pravidel]
Dobrý den, Dneska jsem byl na JailBreak Simple, dostal jsem ban za NEZNALOST PRAVIDEL. o co se přeně jedná? Byl jsem u [T] a zažádal jsem si o mikrofón, začal jsem mluvit o DEMENCI CT a zrázu jsem dostal KILL. A admin mi řekl že pokad napíšu že chci pouze MIKROFÓN tak se mám bavit jen o FK. já jsem mu řekl Až to bude uvedeno v pravidlech tak se tím budu teprve řídit, a že nejsem povinen číst fórum o jejich diskuzí. Odpověděl mi že mám číst jaké koli DISKUZE na fórum.
S pozdravem Anet Ka :* CHat OFF.
Žádám o HTTP adressu kde jde změna pravidel nebo kde se pravidla připisují a ruší. děkuji předem za stručnou odpověd.
S pozdravem Anet Ka :* CHat OFF.
Žádám o HTTP adressu kde jde změna pravidel nebo kde se pravidla připisují a ruší. děkuji předem za stručnou odpověd.
Vím že nejsem ten HODNÝ, ale každý dělá CHYBY

- BlackRipper
- Kolemjdoucí
[Vyreseno] Ban za [Neznalost pravidel]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban za [Neznalost pravidel]
Pokud si hráč vyžádá mic (a nenapíše o čem chce mluvit), musí vždy mluvit POUZE o FK.
Pokud si hráč žádá o mic a píše o čem bude mluvit a Simon mu ho skutečně zapne, může o tom v pohodě mluvit.
Pokud Simon řekne "Kdo chce mic, ať jde na zadní stěnu", tak mohou mluvit o tom co měli na oběd.
Pokud Simon řekne "Kdo chce mic ohledně FK, ať jde na zadní stěnu" a ty budeš chtít mluvit ohledně demence CT, zaspamuješ mu chat že chceš mluvit o demenci CT, zda ti to povolí taky.
Ahoj,
nemám se tady co vyjadřovat, ale nedá mi to. Hráče moc dobře znám ze serveru Simple. Je problémový a snaží se jen adminy pošpinit. Sám mi psal, že má ještě demo, kde jsem mu neprávem dal ban a podobné hlouposti, a že brzo budu mínus. Taktéž tohle pravidlo hráč ovládá a pouze se snažil nachytat a jak jsem již psal pošpinit admina. Včera jsem s ním na serveru Simple hrál, byl simon a dal příkaz, kdo chce mik půjde tam a tam. Hráč se začal ptát jak se má a nějaké CT ho zabilo. Anet ka ihned řekl, že dostal FK a začal danému CT vysvětlovat proč ( Jelikož mu předtím někdo na TS řekl ,, Bacha je tu Life " ) .. Tohle pravidlo jednoznačně ovládá. Pokud se zde budeš obhajovat tím, že pravidla nejsou vypsaná.. Haló, na serveru jsou admini, kteří ti to rádi vysvětlí. Také ti to vysvětlil, ale ty sis nedal říct, proto nastal ban. Pravidla se vypisovat nebudou, nebo.. Ty by si snad vypsal 200000 stran ? Budiž. Vždy ale i v milionech stránkách najdeš mezeru, která ti pošpiní další a další pravidla a nastane jen zmatek.
http://image.prntscr.com/image/ca98e76a90f2472980df5ba845b27779.png
http://image.prntscr.com/image/684703e16f58412f97d595ded9a51fa3.png
2016-07-13 16:52:12 Jiank LIFE mam na tebe DEMO.. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_renner_b6
2016-07-13 16:02:14 life je pi caaaaaa. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_rehab_b3
2016-07-13 16:00:21 OD life, ale ja ho zrusim jako ADMINA mam 2 dema na nej.. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_rehab_b3
2016-07-13 15:29:32 Pan LIFE prisel neboj se TEBE taky zrusim jako ADMINA. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_rehab_b3
2016-07-05 10:54:05 life ty mas asi v hlave ****. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_midday_v1
Nevím proč tu zatím ani jedno demo není. To je z mé strany k této osobě vše.
Life
-
byLife - CS:GO Admin
Pokud se napájíš na server, máš perfektně ovládat všechny pravidla. Pokud tomu tak není, máš akceptovat vysvětlení těch pravidel.
Za ban si můžeš sám, kdyby si akceptoval poučení, bylo by vše ok.
Za ban si můžeš sám, kdyby si akceptoval poučení, bylo by vše ok.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Já se zde vyjádřím, i když to není podle vzoru. BAN jsem dával já. Několikrát po sobě jsem ti řekl, že pokud píšeš obyčejně "mik mik mik" máš automaticky ohledně FK. Ty jsi stále kecal, že i ohledně demence CT. Já zase několikrát říkal, že pokud chceš mluvit ohledně demence CT, máš psát "mik ohledně demence CT" a ty jsi stále kecal svoje a když jsem ti říkal, ať si zajdeš na web, že tam je o tam topic, tak jsi psal, že nikam nejdeš. Ještě jsem ti krásně popsal, jak to najdeš "Forum/CS 1.6/Servery/Jailbreak Servery a na najdeš ten topic" nechtěl jsi a stále jsi si kecal svoje = BAN za neznalost pravidel.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Ban opravneny.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1