• Stránka 1 z 1
dava4 / Žádost o EventMastera
Zdravím,
po dlouhý době jsem se rozhodl zase si zkusit požádat o EventMastera.
1) Nick na serveru: dava4
2) Věk: 17
3) Originální MC: (ANO/NE) Ano
4) Splněná akademie: (ANO/NE) Ne
5) Aktivované VIP: (ANO/NE): Měl jsem na nicku ( Alchy239 ) EVIP, jenže pak po WIPU mi zmizlo, psal jsem Noblemarovi neodepsal mi, teď to řeším Khertysem a uvidí se. Jinak jsem ho měl.
6) Denní aktivita: 2 hodiny
7) Přestupky na Gamesites: No, špatná minulost..
8) Přestupky mimo Gamesites: Nic.
9) Něco o sobě: (minimálně 20 slov): Jmenuju se Vojta, je mi 17 let. Pocházím s Rybí, momentálně bydlím v Havířově. Za moje koníčky patří hraní CSS, WoT, a Minecraftu. Za sport jsem začal už i dělat fotbal, jinak i florbal, který dělám už něco přes 2 roky. Minecraft hraju docela dlouhou dobu, myslím že už něco přes 2 roky..
10) Proč právě ty: (minimálně 40 slov): Chci pomáhat na serveru hráčům, a udělat i na Serveru pořádek. Zase se chci vrátit a zkusit to jako EM. Snad mi dáte šanci.
11) Event: https://uloz.to/!98h2rE6V5/event-for-gamesites-rar
po dlouhý době jsem se rozhodl zase si zkusit požádat o EventMastera.
1) Nick na serveru: dava4
2) Věk: 17
3) Originální MC: (ANO/NE) Ano
4) Splněná akademie: (ANO/NE) Ne
5) Aktivované VIP: (ANO/NE): Měl jsem na nicku ( Alchy239 ) EVIP, jenže pak po WIPU mi zmizlo, psal jsem Noblemarovi neodepsal mi, teď to řeším Khertysem a uvidí se. Jinak jsem ho měl.
6) Denní aktivita: 2 hodiny
8) Přestupky mimo Gamesites: Nic.
9) Něco o sobě: (minimálně 20 slov): Jmenuju se Vojta, je mi 17 let. Pocházím s Rybí, momentálně bydlím v Havířově. Za moje koníčky patří hraní CSS, WoT, a Minecraftu. Za sport jsem začal už i dělat fotbal, jinak i florbal, který dělám už něco přes 2 roky. Minecraft hraju docela dlouhou dobu, myslím že už něco přes 2 roky..
10) Proč právě ty: (minimálně 40 slov): Chci pomáhat na serveru hráčům, a udělat i na Serveru pořádek. Zase se chci vrátit a zkusit to jako EM. Snad mi dáte šanci.
11) Event: https://uloz.to/!98h2rE6V5/event-for-gamesites-rar
-
N0k - Zkušený
dava4 / Žádost o EventMastera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dava4 / Žádost o EventMastera
Ahoj,
omlouvám se že tu spamuji, jenom to že jsem zapoměl odheslovat event, už by to mělo být odheslované.
omlouvám se že tu spamuji, jenom to že jsem zapoměl odheslovat event, už by to mělo být odheslované.
-
N0k - Zkušený
Dej si zalezet, nechci ti davat limit na slova, ale hezky se tu o tom rozepis.
Dej si zalezet, nechci ti davat limit na slova, ale hezky se tu o tom rozepis.
-
Khertys - Hlavní Support
No nepamatuji si tu uplne nejlepe, ale pokusim se.
No zacalo to tím, že bylo 8.11.2015 a ja jsem napsal TheRsmovi o povolení na CS:GO Admina a který mi i dal. Takže jsem si pak podal žádost a k večeru mě Bye_Bye přijal jako CS:GO Admin Akademika pak tedy myslím že přišel TheRsM a domluvili se nějak spolu, jenže jsem pak musel odejít a mysleli si že mám nějaké dvě ip a fejkuji nějak ty ipčka (nepamatuji si to celé, snad to mám dobře)... No takže mě TheRsM zrušil z post MC Admina a zůstal jsem 1 den CS:GO Admin Akademik jenže mě pak i zrušil Bye_Bye ale to už si nepamatuji za co..
PS: Zase mi blbne to vzdáleným hostitelem.
No zacalo to tím, že bylo 8.11.2015 a ja jsem napsal TheRsmovi o povolení na CS:GO Admina a který mi i dal. Takže jsem si pak podal žádost a k večeru mě Bye_Bye přijal jako CS:GO Admin Akademika pak tedy myslím že přišel TheRsM a domluvili se nějak spolu, jenže jsem pak musel odejít a mysleli si že mám nějaké dvě ip a fejkuji nějak ty ipčka (nepamatuji si to celé, snad to mám dobře)... No takže mě TheRsM zrušil z post MC Admina a zůstal jsem 1 den CS:GO Admin Akademik jenže mě pak i zrušil Bye_Bye ale to už si nepamatuji za co..

PS: Zase mi blbne to vzdáleným hostitelem.
-
N0k - Zkušený
Viz. spam na TS zamitam, ocividne nemas dost trpelivosti pockat na odpoved a za 3 minuty mi napsat 15 zprav neni optimalni, jeden z mala duvodu, proc si stojim za tim, ze na admin ani nic podobneho nemas, stale.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1