• Stránka 1 z 1
AB | Dm dust2
Zdravím,
Server: Deathmatch dust2
Nickname porušujícího: N1-Devil
Čas porušovaní: Celé demo
Důkaz:↓
SteamID + Screenshot SID: http://leteckaposta.cz/167938844
Váš pohled na situaci: Neviem či to je 100% AB,ale tie HS ktoré dával všetkým na servery,také nedá ani Scream.Shiftujem,stojí na Ačku idem z CT spawnu a bum HS.Tak už som sa fakt naštval a natočil som ho.
Ďakujem,
Tie body za akademika sa ukládajú za každé nahlásenie,aj za toto?Alebo o to mám požiadať?Nepochopil som tomu
Server: Deathmatch dust2
Nickname porušujícího: N1-Devil
Čas porušovaní: Celé demo
Důkaz:↓
SteamID + Screenshot SID: http://leteckaposta.cz/167938844
Váš pohled na situaci: Neviem či to je 100% AB,ale tie HS ktoré dával všetkým na servery,také nedá ani Scream.Shiftujem,stojí na Ačku idem z CT spawnu a bum HS.Tak už som sa fakt naštval a natočil som ho.
Ďakujem,
Tie body za akademika sa ukládajú za každé nahlásenie,aj za toto?Alebo o to mám požiadať?Nepochopil som tomu

- NetSK
- Amatér
AB | Dm dust2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AB | Dm dust2
Zdarec,
Na to aby se ti pocitali body do akademie, musis byt prvne akademik. Zadost muzes podat zde az budes dle vlastniho uvazeni dostatecne pripraven.
Na to aby se ti pocitali body do akademie, musis byt prvne akademik. Zadost muzes podat zde az budes dle vlastniho uvazeni dostatecne pripraven.
-
WRED1S - Profesionál
Re: AB | Dm dust2
Ahoj,
bohužel si mi sem dal demo ze svého pohledu. Demo potřebuji z pohledu porušujícího a to se musíš přehodit do SPECTATORS. Pokud ho uvidím na serveru mrknu na to a pokud ho uvidíš ty natoč mi to. Ohledně té akademie je to tak jak ti to tu napsal akademik Wred1s.
Tento topik požaduji za uzavřený
děkujeme za snahu.
bohužel si mi sem dal demo ze svého pohledu. Demo potřebuji z pohledu porušujícího a to se musíš přehodit do SPECTATORS. Pokud ho uvidím na serveru mrknu na to a pokud ho uvidíš ty natoč mi to. Ohledně té akademie je to tak jak ti to tu napsal akademik Wred1s.
Tento topik požaduji za uzavřený
děkujeme za snahu.

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1