• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]SADASDAS, NewNebesa / Nadávky / JailBreak #9
1. Meno hráča: SADASDAS & NewNebesa
2. Steam ID: STEAM_0:1:54640811 & STEAM_0:0:166666682
3. Dátum a čas: 1:24 +/- 17.7.2016
4. Prehrešok: Hráči neustále nadávali.
5. Demo: Dôkaz
VYČASOVANIE DEMA
47:02-47:33 - Nadávky
48:58-50:37 - Nadávky
Pekný zvyšok dňa. S pozdravom GSHeaDSpY.
2. Steam ID: STEAM_0:1:54640811 & STEAM_0:0:166666682
3. Dátum a čas: 1:24 +/- 17.7.2016
4. Prehrešok: Hráči neustále nadávali.
5. Demo: Dôkaz
VYČASOVANIE DEMA
47:02-47:33 - Nadávky
48:58-50:37 - Nadávky
Pekný zvyšok dňa. S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
[Vyřešeno]SADASDAS, NewNebesa / Nadávky / JailBreak #9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SADASDAS, NewNebesa / Nadávky / JailBreak #9
Jako první bych jim dal ban na 10 minut a to zde nemá cenu. Ten druhý co nadával, byl w0wa, tak to se uvidí.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Re: [Vyřešeno]SADASDAS, NewNebesa / Nadávky / JailBreak #9
Prepačte za vyjadrenie som si len tak prechadzal forrum. Pozrel som si demo a myslim že tie nadavky neboli umyselne a neboli smerované na nikoho
kedže bola 1 hodina rano tak sa iba snažili zabavit
.

-
GANJAstajlinkoo - Pokročilý
Ja sa k tomu teda vyjadrím takto..... Na serveru bolo 7 ľudí . Všetci sa bavili a bolo všetko v poriadku. Povedal som tam nadávku "Ten devil je prijebaný ale mám ho rád" . Bolo to mierené na hráča ktorý ani nebol na servery a asi by som nepovedal že ho mám rád
keby že chcem nadávať a robiť bordel vyzeralo by to inak ..... druhá moja nadávka bolo "do piče" to tiež nebolo mierené na nikoho. Bola 1 hodina ráno a už iba po hlase ostatných som vedel , že tam nieje žiadne dieťa alebo človek ktorý ešte túto nadávku nepoznal. to isté aj hráč NewNebesa. Ak mi aj on niečo škaredé/vulgárne povedal bolo to všetko zo srandy a nebol tam nikto komu by niečo vadilo a hráč NewNebesa tvoril hru ták aby to bolo zábavné a nie aby to bolo slušné... a keďže na hre je napísané 15+ alebo teda ľudia ktorí ju hrajú by mali mať 15+ tak si myslím že je úplne smiešne priam komické riešiť túto vec ďakujem.

-
w0wA - Pokročilý
Jak tu říkal kolega [wowa] bylo o kolo 1 hodiny, takže všechny nadávky nebyly myšlené vážně. Já jako simon jsem se snažil zabavit lidi na serveru a trochu jsem nadávali ale bylo to myšlené ze srandy a všichni to tak brali. Pokud si to někdo bral osobně a jako urážku na svoji osobnost tak dobře no omlouvám se.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Mě je to jedno, mě nevadí, že mi říkají, že jsem chuj, byla to sranda, tak co řešíte dpč.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Kouknu se na demo a taky sem něco připíšu .. Prosím, ať se už nikdo nevyjadřuje, díky.
Life
Life
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [V řešení]SADASDAS, NewNebesa / Nadávky / JailBreak #9
Nadávky nebyly myšlené vážně, jednalo se o pouhou srandu. Jak hráči píší, už byl večer a co jsem se tak díval, zapojil se skoro každý. Pokud by to někomu vadilo, máme zde právě porušení pravidel, kam dané hráče nahlásí. Ovšem, nebylo to nějak přehnané a hráči by dostali pouze 10 minut, což v pp opravdu neřešíme. Taktéž zde máš od hráčů omluvu. Pokud už je takhle pozdě a hráči jsou uvolnění, zkus si s nimi nejdříve popovídat, resp. říct, že tě to v nějakém smyslu uráží. Pokud by i dále pokračovali, tak je to úplně jiná situace. Jenže nevím jestli to mám buglé, ale tebe vidím ve spectu, čili ty si přímo šel potom, aby si je mohl nahlásit. Nikdo ban nedostane.
Life
Life
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1