• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Nefunkční EVIP
Nickname na serveru: S0tur1
Kde mám VIP: War3FT+SaveXP #2
Jak je VIP staré: asi tak 2-3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: to už si ani nepamatuji
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Přišel jsem po dlouhé době na server a vip mi nejde aktivovat. Email s vip mám.
Kde mám VIP: War3FT+SaveXP #2
Jak je VIP staré: asi tak 2-3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: to už si ani nepamatuji
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Přišel jsem po dlouhé době na server a vip mi nejde aktivovat. Email s vip mám.
-
IchBin - Amatér
[Vyriešené] Nefunkční EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nefunkční EVIP
War3 #2 byla zrušena a byla nahrazena #3, které se přejmenovala na #2 a možná si si vědom podmínky č. 14
Že Gamesites má právo kdykoli ukončit chod serveru a nechat propadnout všechny VIP zakoupené na tento server.
Tvé VIP by bylo přesunuto pouze v případě že by si si např. koupil Vip včera a dneska se zrušil server.
Že Gamesites má právo kdykoli ukončit chod serveru a nechat propadnout všechny VIP zakoupené na tento server.
Tvé VIP by bylo přesunuto pouze v případě že by si si např. koupil Vip včera a dneska se zrušil server.
Kliknutím vložíte text
-
Honziiik13 - Drbna
Super. Výhody na vždy Haha
-
IchBin - Amatér
Ano, VIP výhody jsou navždy.
Jak byl vzpomínán bod č. 14. Takže gamesites ti po ukončení serveru po domluvě může VIP přesunou na jiný server dané sekce, ale pouze do měsíce po zrušení serveru.
Takže to, že ty se o svoje vip "pořádně nestaráš" není už takový problém pro nás, ale spíše je to tvůj problém, kdybys své vip výhodu pravidelně používal, když už sis je koupil, zjistil bys, že server byl zrušen.
Jak byl vzpomínán bod č. 14. Takže gamesites ti po ukončení serveru po domluvě může VIP přesunou na jiný server dané sekce, ale pouze do měsíce po zrušení serveru.

IchBin píše:Kdy mi VIP naposledy fungovalo: to už si ani nepamatuji
Takže to, že ty se o svoje vip "pořádně nestaráš" není už takový problém pro nás, ale spíše je to tvůj problém, kdybys své vip výhodu pravidelně používal, když už sis je koupil, zjistil bys, že server byl zrušen.
-
Ovie - Profesionál
VIP přesouváme v podstatě jen v případě čerstvého zrušení serveru, ale můžeš zkusit napsat ještě na email [email protected].
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
nebudu to už řešit... ale díky za informace
-
IchBin - Amatér
• Stránka 1 z 1