• Stránka 1 z 1
h. / Dust maps
Zdravím páni a dámové, dnes o kolo 16:30 jsem obdržel perma ban za údajný wall hack který jsem ale neměl. Od admina h. na serveru Dust maps na mapě de_dust_castlegs. Bylo to asi 3 na 3, já za CT a jelikož T pořád chodili střed a někdy tam i kempili tak jsem kupoval kulomet a děroval jsem při každém náznaku pohybu či zvuku, od toho také kulomet slouží. Dal jsem asi 3 killi s kulometem a z toho byli 2 přes děrování ale v obou případech jsem toho hráče viděl a věděl jsem že tam je. Proto nechápu jak admin h. po pár killech dokázal určit že mám "WH".
Nechápu proč bych měl posílat video a nějaké důkazy, když jsem nespravedlivě obdržel perma ban a ten poškozený jsem já. Ať se činí admin co ban dal, pokud vím stejně by měl mít nějaké důkazy o tom mém "WH".
(Pokud to bude vážně nezbytné a nebude jiné východisko tak stáhnu demo a dodám ho)
Přeji pěkný den a doufám že se to brzy vyřeší.
Nechápu proč bych měl posílat video a nějaké důkazy, když jsem nespravedlivě obdržel perma ban a ten poškozený jsem já. Ať se činí admin co ban dal, pokud vím stejně by měl mít nějaké důkazy o tom mém "WH".
(Pokud to bude vážně nezbytné a nebude jiné východisko tak stáhnu demo a dodám ho)
Přeji pěkný den a doufám že se to brzy vyřeší.
-
Besekr - Pokročilý
h. / Dust maps
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: h. / Dust maps
Ahoj,
tu jsi ve stížnosti na adminy. Měl si to napsat do UnBan žádosti, kde musí dodat demo nebo nějaký důkaz admin, který tě zabanoval. Založ tam nový topik podle tohoto vzoru a poté čekej na vyjádření od banujícího admina.
Hezký zbytek dne
tu jsi ve stížnosti na adminy. Měl si to napsat do UnBan žádosti, kde musí dodat demo nebo nějaký důkaz admin, který tě zabanoval. Založ tam nový topik podle tohoto vzoru a poté čekej na vyjádření od banujícího admina.
Hezký zbytek dne

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Prostě legenda...

-
Vasmenx - Mistr
Bude stačit když to jen zkopíruju a dodám těch pár věcí? Nebo pokud možno tak přesunout to celé.
-
Besekr - Pokročilý
Dodej výpis z konzole a okopiruj, poté to bude stačit 

ExCS:GO HLSA - Aim
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Prostě legenda...
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Prostě legenda...

-
Vasmenx - Mistr
Hráč si stěžuje na neoprávněný ban a jako důkaz dodá výpis z konzole. Radit mu, aby to celé znova přepsal někam jinam je dementní.
Pokud ještě někoho uvidím jak hráče nesmyslně a zbytečně nabádá k zakládání nových a nových topiců, hned ho zruším.
Dořeší se to v ub žádosti.
Duplicita lock
Pokud ještě někoho uvidím jak hráče nesmyslně a zbytečně nabádá k zakládání nových a nových topiců, hned ho zruším.
Dořeší se to v ub žádosti.
Duplicita lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1