I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyreseno] Stížnost na admina Shame (PaleC)

Příspěvekod KippMe » 17 črc 2016, 21:55

Chtěl bych si stěžovat na tohoto admina.

STEAM_0:1:40325135

Nejdříve mi dal bezdůvodný kick od CT, po mojí položené otázce proč mě kicknul mi neodpověděl.
Poté se stalo něco neuvěřitelného, dal mi ban za nadávky na 10 minut, přitom sem mu žádnou nadávku nenapsal ani neřekl, a jestli bereš jako nadávku to že ti napíšu že si hraješ na frajera, tak nevím kde to žijeme.
https://ctrlv.cz/BYuB

tady dokládám chat z celé mapy: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=25669
Toto je chat od admina: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=11989

Na vyžádání doložím i demo, nemám problém.
KippMe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyreseno] Stížnost na admina Shame (PaleC)

od Rumcajz » 17 črc 2016, 21:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina Shame (PaleC)

Příspěvekod PalecC » 17 črc 2016, 22:28

Opět další stížnost ze serveru jb9. Budu tam muset chodit častěji, protože máte v těch stížnostech opravdu mezery. Vemte si ze mě příklad :lol: 8-) lovec.. teď beze srandy

Demo od tebe nikdo vyžadovat nebude, ty si stěžuješ na někoho a ty bys měl mít důkaz o provinění.

Bezdůvodný kick považuješ za větu: "Postav schody do nebe, máš na to 10 sekund jinak dostaneš ban na život." - perma ban od tebe? Buď rád za kick, takové srandičky si mluv mimo server. Ale jde vidět, že chceš být admin, ale jinde na A-tým hážeš špínu - snaž se dál a třeba ti vyhoví.
Podruhé jsem tě přemístil za opakované chození k CT.
Jsem rád, že jsi napsal i odkaz na chat. Čtu si, jak jsem dobře odvedl práci a ty pouze škádlíš. Opět buď rád za asi 3.-4. napomenutí - ban na vychladnutí = 10 minut.

Klidečky Palečky, zítra v plné síle ;)
PalecC
Amatér
Amatér

Příspěvekod KippMe » 17 črc 2016, 22:41

Tak ty máš jít příkladem nám, nám obyčejným hráčům, máš nám vyhovět a ne dělat arogantího admina, teda takhle to alespoň vidím já. Jak si z tebe máme vzít příklad když nám ani na serveru neodpovíš a musíme to dohnat až sem na forko. To moc na příklad není :)

http://leteckaposta.cz/692876275

od času cca 40:30, kde jsem dostal grab za to že si mi nebyl schopný odpovědět na mojí smysluplnou otázku.

A zpět k tomu příkladu, myslím že od tebe si brát příklad není dobrý nápad. Sice se mají pravidla brát vážně, ale to že mu řeknu ať příjde za 10 sekund jinak dostane ban na život, tak to se nezlob, ale jak tohle může vzít někdo vážně? A když už žijeme ve svobodný zemi tak si můžu říkat co chci a kde chci. Sice na serveru jsou nějaká pravidla která by se neměla porušovat, ale já žádné z pravidel neporušil :)
KippMe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod KippMe » 17 črc 2016, 22:44

A ban na vychladnutí, jaké upomínky, kick a grab, jak počítám tak prostě do 3-4 se dopočítat nemůžu.. Příště mi to teda napiš rovnou ve hře. Teď už jen čekám jestli mi k tomu napíše někdo z vyšších řad.
KippMe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Maxipes » 19 črc 2016, 18:26

Jasne, ze ti k tomu nekdo z vyssich neco napise. Napise ti k tomu, ze se na serveru chovas jako nevychovanec, coz doklada i tvuj vytazek z hlstats, ktery jsi sam dodal. Admin jednal spravne, mohl te navic rovnou zabanovat za opakovany prehoz k CT. Ty mu misto vdeku pripravis nesmyslnou stiznost.

Stiznost nepodlozenou, kterou zamitam.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy