• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Vysoký Ping pomooooooc
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po odinstalovaný a nainstalovaný Cs 1.6
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Mám veľký ping a neviem čo stým stalo sa to od odinštalovania cs 1.6 a nainstalovanie keď som to ešte mal nainstalované nič to nerobilo mal som ping 30- 35 a zrazu čo som nainstaloval 30 - 150 prosím pomôžte ak pomôžete tak budem rád ďakujem.
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po odinstalovaný a nainstalovaný Cs 1.6
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Mám veľký ping a neviem čo stým stalo sa to od odinštalovania cs 1.6 a nainstalovanie keď som to ešte mal nainstalované nič to nerobilo mal som ping 30- 35 a zrazu čo som nainstaloval 30 - 150 prosím pomôžte ak pomôžete tak budem rád ďakujem.
Evip- Furien 3 , Furien 8 , Jailbreak 8
Body Akademické : čakam

-
Smille - Zkušený
[vyřešeno] Vysoký Ping pomooooooc
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vysoký Ping pomooooooc
Ahoj, zkus dát do konzole:
- Kód: Vybrat vše
rate 20000; cl_cmdrate 80; cl_cmdbackup 6; cl_updaterate 80

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Tieto príkazy mi zvýšili ping o 100 prosím pomoc.

-
Smille - Zkušený
Ahoj,
nemáš počas hrania zapnuté nejaké programy (TeamSpeak,Skype,prehliadač ap.)? Skús si vyčistiť notebook, popr. nájsť a vymazať nejaké vírusy/nežiadané programy. Môže to niekedy závisieť aj na FPS, ktoré si zistíš príkazom net_graph 1 do konzole (keď tak mi ich tu napíš).
Popozeraj a daj vedieť.
S pozdravom GSHeaDSpY.
nemáš počas hrania zapnuté nejaké programy (TeamSpeak,Skype,prehliadač ap.)? Skús si vyčistiť notebook, popr. nájsť a vymazať nejaké vírusy/nežiadané programy. Môže to niekedy závisieť aj na FPS, ktoré si zistíš príkazom net_graph 1 do konzole (keď tak mi ich tu napíš).
Popozeraj a daj vedieť.
S pozdravom GSHeaDSpY.
-
GSHeaDSpY - Mistr
ahoj, pre jednoduchsie riesenie problemu si spravim rozbor, pre ktory od teba potrebujem odpoved na tieto otazky:
1. mas ethernet zapojeny z modemu alebo este cez switch?
2. mas pripojene k internetu aj ine zariadenia okrem pc? (tv, mobilny telefon, tablet atd...)
3. pozri si v spravcovi uloh, ktory spustis kombinaciou klaves ctrl + alt + del, ci ti tam nebezi proces, ktory by mohol potencialne vytazovat procesor alebo ram
2. mas pripojene k internetu aj ine zariadenia okrem pc? (tv, mobilny telefon, tablet atd...)
3. pozri si v spravcovi uloh, ktory spustis kombinaciou klaves ctrl + alt + del, ci ti tam nebezi proces, ktory by mohol potencialne vytazovat procesor alebo ram
-
ThePacMan - Zkušený
GSHeaDSpY píše:Ahoj,
Popozeraj a daj vedieť.
S pozdravom GSHeaDSpY.
Ahoj dal som to mám tam 100 a 99 fps

-
Smille - Zkušený
Bonboniera píše:ahoj, pre jednoduchsie riesenie problemu si spravim rozbor, pre ktory od teba potrebujem odpoved na tieto otazky:
Ahoj
1. Modemu
2. Mám TV ktorá je vypnutá. Mobil. A druhý notebook a PC.
3. Nebeži len 0.1 a 0.5 .
To je všetko.

-
Smille - Zkušený
Ahoj
Ako prvé ti odporúčam reštartovať počítač, ísť do núdzového režimu a následne podľa možností si taktiež reštartovať router. Po reštarte routeru naštívte stránku http://speedtest.net/, kde ti odporúčam si otestovať internet 3x v časovom rozmedzí 2 minút medzi jednotlivými testami. V prípade, že výsledky testov sa zhodujú s hodnotami internetu od vášho internetového poskytovateľa, pre istotu si skontrolujeme ping na stránke: http://www.pingtest.net/ . Pokiaľ nestrácaš packety a ping sa pohybuje v optimálnom rozmedzí, chyba nebude na tvojej strane internetu. Následne je potrebné doslova urgovať žiadosť o preverenie stability pripojenia u vášho providera (poskytovateľa internetu). Veľakrát som počul, že oni mali "zahltenú linku" a stačilo u nich dať jednoduchý reštart. V krajnom prípade kedy vám provider povie, že u nich je všetko v poriadku, na scénu nastupuje návod proti vírusom a spywarom.
Ako prvé ti odporúčam reštartovať počítač, ísť do núdzového režimu a následne podľa možností si taktiež reštartovať router. Po reštarte routeru naštívte stránku http://speedtest.net/, kde ti odporúčam si otestovať internet 3x v časovom rozmedzí 2 minút medzi jednotlivými testami. V prípade, že výsledky testov sa zhodujú s hodnotami internetu od vášho internetového poskytovateľa, pre istotu si skontrolujeme ping na stránke: http://www.pingtest.net/ . Pokiaľ nestrácaš packety a ping sa pohybuje v optimálnom rozmedzí, chyba nebude na tvojej strane internetu. Následne je potrebné doslova urgovať žiadosť o preverenie stability pripojenia u vášho providera (poskytovateľa internetu). Veľakrát som počul, že oni mali "zahltenú linku" a stačilo u nich dať jednoduchý reštart. V krajnom prípade kedy vám provider povie, že u nich je všetko v poriadku, na scénu nastupuje návod proti vírusom a spywarom.
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
Bez odezvy, považuji za vyřešené.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1