• Stránka 1 z 1
[Prijaty] Azzlack/Jailbreak
Vítám vás u své první žádosti o admin práva na sekci Jailbreak.
Nick ve hře : Azzlack
Nick na fóru : TheAzzlack
Profil na fóru : theazzlack-u48288.html
Věk : 17
Steam nick : Kridas
Steam ID : STEAM_0:1:41898693
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1006863
Moje prohřešky: Při mém návratu na JB, před několika měsíci, jsem nějaké horší momenty měl. Jsou to jmenovitě tyto : 2x ban za FK
1x ban za Nadávky
1x ban za Neznalost pravidel
Ale hádám, že každý může párkrát šlápnout vedle.
Na jiných portálech nehraji.
Trocha o mně : Jmenuji se Ondřej, momentálně se chystám už do třetího ročníku vyššího gymnázia. Bydlím v Moravskoslezském kraji. Ve volném čase se věnuji kondiční kulturistice. Také si rád zahraju i jiné hry. V minulosti jsem se věnoval i počítačové grafice a hromadě dalších věcí, ale myslím, že to je zbytečné zde vypisovat.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Celá tato odpověď bude asi nudné klišé, ale dejme tomu. Chtěl bych se podílet na fungování JB serverů. O požádání o práva už jsem uvažoval delší dobu, ale radši jsem rovnou zvolil cestu akademie, protože jsem si chtěl doplnit mezery v pravidlech a okrajově se seznámit s fungováním admin týmu.
Z mého působení v akademii jsem se naučil, že spousta prohřešků zůstane nepotrestaných, protože nejsou dost význámné. Pak tu jsou také ochotní návštěvníci serverů s dynamickou ip adresou, spoustou volného času, sedmimílovými botami a záškodnickým smýšlením, kteři dokáží pokazit den a bez admina na serveru mají pré. Chtěl bych přidat ruku k dílu a pomáhat udržovat kvalitu hry. To bude asi v kostce celý můj důvod.
Děkuji za přečtení a zhodnocení mé žádosti.
Nick ve hře : Azzlack
Nick na fóru : TheAzzlack
Profil na fóru : theazzlack-u48288.html
Věk : 17
Steam nick : Kridas
Steam ID : STEAM_0:1:41898693
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1006863
Moje prohřešky: Při mém návratu na JB, před několika měsíci, jsem nějaké horší momenty měl. Jsou to jmenovitě tyto : 2x ban za FK
1x ban za Nadávky
1x ban za Neznalost pravidel
Ale hádám, že každý může párkrát šlápnout vedle.
Na jiných portálech nehraji.
Trocha o mně : Jmenuji se Ondřej, momentálně se chystám už do třetího ročníku vyššího gymnázia. Bydlím v Moravskoslezském kraji. Ve volném čase se věnuji kondiční kulturistice. Také si rád zahraju i jiné hry. V minulosti jsem se věnoval i počítačové grafice a hromadě dalších věcí, ale myslím, že to je zbytečné zde vypisovat.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Celá tato odpověď bude asi nudné klišé, ale dejme tomu. Chtěl bych se podílet na fungování JB serverů. O požádání o práva už jsem uvažoval delší dobu, ale radši jsem rovnou zvolil cestu akademie, protože jsem si chtěl doplnit mezery v pravidlech a okrajově se seznámit s fungováním admin týmu.
Z mého působení v akademii jsem se naučil, že spousta prohřešků zůstane nepotrestaných, protože nejsou dost význámné. Pak tu jsou také ochotní návštěvníci serverů s dynamickou ip adresou, spoustou volného času, sedmimílovými botami a záškodnickým smýšlením, kteři dokáží pokazit den a bez admina na serveru mají pré. Chtěl bych přidat ruku k dílu a pomáhat udržovat kvalitu hry. To bude asi v kostce celý můj důvod.
Děkuji za přečtení a zhodnocení mé žádosti.
-
TheAzzlack - Zkušený
[Prijaty] Azzlack/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Azzlack/Jailbreak
K dnešnímu dni eviduji doporučení od jednoho admina.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Vím že můj hlas tu asi nebude hrát žádnou roli ale nevadí, po těch 10tkách hodin co jsem s Azzlackem odehrál ho na 100% doporučuji! Nenadává,nespamuje, simona bere velmi často a pravidelně + jsou jeho kola zábavná.
Za mě jednoznačně: +
-
KennyJB - Amatér
KennyJB píše:Vím že můj hlas tu asi nebude hrát žádnou roli ale nevadí, po těch 10tkách hodin co jsem s Azzlackem odehrál ho na 100% doporučuji! Nenadává,nespamuje, simona bere velmi často a pravidelně + jsou jeho kola zábavná.
Keď vieš, že tvoj hlas nehrá žiadnu rolu v tejto žiadosti, zbytočne sa sem nerozpisuj

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Re: [Pohovor] Azzlack/Jailbreak
Vyzkousime, co v tobe je. Na pohovor se napis tady.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Pohovor] Azzlack/Jailbreak
Prijaty jako akademik. Vitej 

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Prijaty] Azzlack/Jailbreak
Nejvetsi chyba ho přijímat...
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
steamcommunity.com/id/johnykridlo/