Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Jailbreak/Boro:D:D

Příspěvekod Boropico » 18 črc 2016, 10:00

Ahoj rád by jsem požádal o admin práva na Jail Break serverech

Nick ve hře: *ZeBrICkY*Boro

Nick na fórum: Boropico

Profil na fórum: boropico-u33815.html

Věk: 17

Steam nick: *ZeBrICkY*Boro

Steam ID: STEAM_0:121547589

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=451702

Nějaké bany nebo prohřešky: Dostal jsem v celku 1 ban a to za MultiFreeKill (bugla se mi myš) ze své chyby jsem se poučil, a mrzí mě to.

Něco o sobě: Ahoj jmenuji se Dominik a chodím na střední školu automobilní.Ve volném čase rád jezdím na kole a hraji na kytaru.

Proč by jsem chtěl adminovat na GS?: Nebaví mě jen přihlížet na to jak lidi na JailBreaku dávaj bezdůvodné FK a MFK nebo třeba nadávají do rodiny apod.

Děkuji za věnovaný čas k přečtení mé žádosti.
Boropico
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Jailbreak/Boro:D:D

od Rumcajz » 18 črc 2016, 10:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak/Boro:D:D

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 18 črc 2016, 10:12 VIP

A ještě 1 BAN.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Lam1k » 18 črc 2016, 18:01 VIP

Zajímavý čtení hlavně to jak by si chtěl zamezit hracum co davaji fk. Těch banu si mel vic nez tolik kolik si napsal. Hlavně na nonsteamu hraju s tebou asi od začátku co mam prava a nevidel sem ze by si chtel nekomu zabranovat v tom aby davali fk, mfk apd.. Sám si tech banu na ns dostal moc a to i ode mne. Nadaval si na me, pomlouváš adminy za zády. Tvuj nejoblíbenější pozdrav když si přišel na server = nazdar kidi , a nevim co ješte. Tomu jb si vždycky škodil, radoval si se když odesel admin ze serveru pak si tam začal dělat bordel. Nevím jak to mas ted když máš steam, asi si to hlídáš podle steam obrázku to nevim. Pisu jen to co si předváděl na ns. Nato ze si delal prasarny na serveru tak si se o sobe moc nerozepsal, nenapsal si ani jak to s tebou bylo driv. Ještě nemluvim o tom jak hezky umis pravidla. Třeba je umíš , ale tim jak si delal bordel to nedával moc najevo

Brou
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JayoX » 18 črc 2016, 19:54 VIP

Myslím, že pokud budeš chtít do budoucna práva. Měl by ses nad sebou zamyslet. Příspěvek od Lam1ka nelze ignorovat.

Zamítnuto.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů